MENIU

Cele mai ciudate supe din lume: supă din liliac sau de penis de tigru

Încă din copilărie ni s-a spus că supa trebuie să facă parte din meniul zilnic.  Dar pe lângă tradiționala supă de pui, mai există și supe cel puțin neconvenționale: supă de liliac, supă de iguana, supă de sânge proaspăt de rață, sau supă din testicole și penis de taur sau supă de penis de tigru, scrie oddsuffmagazine.com.

1.  Supa de Iguana

 Supa este specifică zonei Caraibelor, mai ales în Aruba, unde iguana este considerată la fel obișnuită ca puiul, în alte zone. Conține pe lângă carne de iguana, și multe feluri de legume. Carnea de iguana este considerată afrodisiac.

2.  Supă de liliac 

Această supă este specifică zonelor din jurul Oceanului Pacific, mai ales în jurul insulei Palau. Este preparată din carne de liliac, în pofida bolilor pe care acest animal le transmite, fiind fiert în lapte de cocos, pentru mai multe ore. 

3. Supă din penis de tigru

Dintre toate supele din organe genitale, supa din penis de tigru este cea mai scumpă.  Este considerată o delicatesă în China, dar și o viagra naturală. Penisul se fierbe mult timp în apă, la foc mic, toată ziua, cu condimente șli ierburi, iar uneori se mai pun și oase de tigru. 

Bucățile de penis și testicole de taur sunt considerate la rândul lor afrodisiac. Testicolele de taur se cufundă în apă fiartă și se adaugă condimentele și mirodeniile. În Asia este numită supa numărul 5. Este populară în Asia de Sud- Est.

5. Supă din sânge proaspăt de rață

Este o supă specifică Asiei. Este făcută  din sânge proaspăt de rață, dar ciudățeni nu se termină aici, de vreme ce se aduagă și pasăre.  Este crezut că supa îi dă forță celui care o prepară, dar mai ale celui care o consumă. 

Mai multe articole despre:
supa ciudata penis de tigru cum se prepara