MENIU

Cele mai bizare accidente sexuale care s-au lăsat cu internări la spital

Cele mai bizare accidente sexuale care s-au lăsat cu internări la spital

Febra musculară, durerile abdominale, arsurile din genunchi sau din coate din cauza frecării (de covor, spre exemplu) se numără printre cele mai frecvente urme neplăcute lăsate de o partida bună de sex, pentru mulţi dintre noi. Dar există şi unele situaţii mai grave, dar şi bizare care au purtat câţiva oameni direct la spital.

1. "Lubrifiantul care adoarme"

O întâmplare haioasă, dar care ar fi putut să aibă consecinţe grave, s-a întâmplat într-un orăşel american, după cum povestesc doctorii revistei „Cosmopolitan”, păstrând anonimatul propriu, dar şi al celor care au păţit-o. Doi tineri au vrut să facă sex în subsolul, frumos amenajat de altfel, al bunicii la care erau în vizită pentru câteva zile. Bunica fiind plecată, tinerii s-au simţit liberi să experimenteze prin casă tot felul de plăceri, ajutându-se de lubrifiant. Partida a început în subsol. Când au vrut însă să se dea cu lubrifiant, el a luat din greşeală crema cu nitroglicerină a bunicii, în loc de tubul de lubrifiant, nitroglicerină fiind o substanţă folosită pentru anghină pectorală şi alte probleme de tensiune, principalul efect fiind acela că scade tensiunea arterială. După ce s-au uns bine cu crema respectivă, pe care o luaseră drept lubrifiant, le-a scăzut tensiunea în aşa fel încât au leşinat. Bunica i-a găsit goi puşcă pe covor şi a chemat de îndată ambulanţă. Medicii au reuşit să elimine efectul nitroglicerinei cu un aport crescut de oxigen şi fluide în corp, pentru a drena substanţă absorbită de piele.

2. "Vagin la cheie"

Un alt doctor a povestit jurnaliştilor ediţiei americane a revistei „Cosmopolitan” că o femeie „isterică” a ajuns la camera de garda cu o cheie pierdută în vagin. Femeia a povestit că, în timpul unei certe cumplite pe care a avut-o cu iubitul în maşină, ea a smuls cheia din contact şi a băgat-o în vagin ca el să nu poată porni. Singura problema: nu o mai putea scoate aşa că a fost nevoită să ceară ajutor medical în urmă gestului nesăbuit.

Mai mult pe lyla.ro

Mai multe articole despre:
sex cuplu accident sexual