MENIU

Cel mai COOL job din lume! Călătorești GRATIS timp de 1 an în cele mai luxoase locuri din lume!

Cel mai cool job din lume!
Cel mai cool job din lume!

Dacă ai visat întotdeauna să duci un stil de viață asemănător cu cel al oamenilor foarte bogați, fără însă a cheltui vreun leu, trebuie să știi că exista job-ul perfect pentru tine.  

O agentie de turism de lux cauta un norocos care trebuie sa calatoreasca, timp de 1 an, in jurul lumii, examinand cele mai luxoase hoteluri si resorturi. „Vacanta prelungita” valoreaza nu mai putin de 1 milion de dolari, iar noul angajat va avea ocazia sa ajunga in locuri precum Insula Necker a lui Richard Branson, noul Champagne Lounge by David Furnish din Las Vegas, Velaa Private Island Hotel din Maldive, ori in cele mai exclusiviste statiuni montane din Europa.

Daca ar fi sa calatoresti in toate aceste locuri magnifice pe cont propriu, ar trebui sa scoti din buzunar cam 126.000 de lire sterline pentru o saptamana la Velaa Private Island Hotel sau 37.500 de lire sterline pentru o noapte pe Insula Necker. Si inca nu ai auzit partea cea mai interesanta! Nu va trebui sa calatoresti singur, ci ai posibilitatea sa iei cu tine o persoana draga!

Continuarea o gasesti pe Agentia de Presa Mondena

 

Mai multe articole despre:
calatorie loc de muncă gratis