MENIU

Cei mai neîndemânatici hoţi din lume. Ce s-a întâmplat când au vrut să fure un televizor

Un clip ce surprinde doi hoţi care încearcă să fure un televizor a devenit viral pe Internet. În imagini se vede cum bărbaţii sunt "învinşi" de suportul cu care aparatul era prins de perete.

Doi hoţi au pătruns recent într-o casă din Nashville, Tennessee, în speranţa că vor găsi acolo bunuri care să le aducă sume frumoase bani. Au furat un computer şi câteva echipamente legate la acesta, o maşină de tuns iarba şi chiar nişte sticle de bere.

Mai mult, bărbaţii au crezut că le vor face o "figură" frumoasă poliţiştilor şi au smuls şi camera de supraveghere, fără să ştie, însă, că imaginile care-i surprindeau în acţiune se înregistraseră şi transmiseseră deja într-un alt server.

La final, infractorii au decis să ia şi un televizor cu ecran plat, care era prins de perete. Ideea aceasta le-a dat multă bătaie de cap celor doi, astfel că, după repetate încercări de a desprinde aparatul din suport, s-au declarat învinşi.

Clipul a fost dat publicităţii de Poliţie, în speranţa că cineva îi va recunoaşte pe cei doi bărbaţi. Internauţii s-au amuzat, însă, copios pe seama celor doi hoţi neîndemânatici.