MENIU

Ce-i face pe bărbați să se îndrăgostească de tine, în funcție de zodie. Horoscopul sufletului pereche

Horoscopul sufletului pereche

Orice femeie are o mulțime de calități dar, în funcție de zodie, anumite trăsături sunt mai evidente. Iar dintre acestea, unele sunt un adevărat magnet pentru bărbați și îi fac să se îndrăgostească iremediabil.

Berbec 

Ești încrezătoare în tine și provocatoare, iar acest lucru îi poate înnebuni pe bărbați. Chiar dacă nu ești cea mai atrăgătoare femeie dintr-o cameră, știi să te pui în valoare și nu te dai în lături să faci tu primul pas în jocul seducției. Această îndrăzneală este foarte tentantă pentru că vorbește despre stilul tău pasional și liber în iubire.  

Taur

Feminitatea ta este asemeni unui parfum tare care îi amețește pe pretendenții tăi. În scurtă vreme, bărbații cu care începi o relație își dau seama că nu mai pot sta fără tine. Darurile cu care te-a înzestrat Venus te fac irezistibilă, iar maturitatea ta în iubire trezește plăceri ascunse oricărui bărbat. Poți fi deopotrivă iubită și mamă, ceea ce este ca o vrajă pentru mulți tipi, deși nu recunosc asta. 

Rac

Atunci când începi să vorbești toate privirile se întorc spre tine. Inteligența ta sclipitoare atrage atenția bărbaților, dar nu este principalul motiv pentru care se îndrăgostesc de tine. Spiritul tău jucăuș, curios și ușor copilăros este principalul atu în relația cu bărbații. Pentru că arăți mereu proaspătă și îi asculți cu atenție vorbind despre ei înșiși și aventurile lor, mulți tipi îți vor cădea în plasă. Citește continuarea