MENIU

Cea mai norocoasă zodie: pe ce pune mâna transformă în aur. Horoscopul oamenilor atinși de Divinitate

Stim deja ca norocul ni-l facem singuri in mare parte, insa exista si acel dram asupra caruia nu avem nicio putere. Te-ai intrebat vreodata care este cea mai norocoasa zodie? Desi fiecare semn astrologic are particularitati in privinta norocului, exista o zodie care este considerata a fi cea mai favorizata din acest punct de vedere!

Planeta asociata cu norocul, voia buna si abundenta este Jupiter. Asadar, multi astrologi sunt de parere ca cea mai norocoasa zodie este cea guvernata de aceasta planeta: Sagetatorul. Totusi, notiunea de abundenta este cu dus si intors: poate sa fie legata de ceva pozitiv sau de ceva negativ. 

Jupiter este planeta care amplifica, extinde, fie ca este vorba de un aspect benefic sau nu.

Sagetatorul este un semn mutabil, de foc, iar cei nascuti sub acest semn sunt oameni care risca foarte mult si nu isi fac foarte multe probleme in legatura cu consecintele actiunilor lor. Poate datorita faptului ca sunt imprevizibili si mereu gata sa inceapa ceva nou, nativii acestei zodii sunt expusi unor situatii foarte variate, ceea ce poate rezulta in ceea ce numim "noroc".