MENIU

Ce zodie trebuie să eviți pentru a fi fericită în dragoste. Horoscopul sufletelor pereche

Ce zodie trebuie să eviți pentru a fi fericită în dragoste. Horoscopul sufletelor pereche

Atunci când vine vorba de dragoste, astrologia ne spune că există compatibilități între semnele zodiacale care sunt esențiale pentru armonia unei relații. Se știe, de exemplu, că semnele de același tip (de exemplu, de foc sau de apă) se potrivesc cel mai bine, dar există și relații fascinante între semnele opuse, pe principiul „contrariile care se atrag”. 

Totuși, între anumite semne există incompatibilități mult prea mari pentru ca relația lor să funcționeze cu adevărat. Pot exista episoade pasionale, legături furtunoase de scurtă durată sau relații abuzive de dependență, însă este greu pentru cei doi parteneri să ajungă vreodată la un numitor comun. 

Iată care sunt nativii pe care fiecare zodie ar trebui să-i evite! 

Berbec

Pentru un semn activ și independent ca tine, un bărbat foarte posesiv, care îți încalcă spațiul personal, este total contraindicat. De asemenea, nu suporți bărbații lipsiți de inteligență emoțională, care intră „cu cizmele” în sufletul celorlalți, dar nici manipulatorii emoționali. Evită să intri într-o legătură sentimentală cu Taurul sau Scorpionul, pentru că relația voastră nu va dura. 

Taur

Vrei un bărbat care să răspundă nevoilor tale de afecțiune, confort și protecție, să respecte obiceiurile familiale și să fie prezent atunci când îi ceri atenția. De asemenea, îți dorești fidelitate în relație, iar viața intimă este foarte importantă pentru tine. Un bărbat rece, independent, mult prea preocupat de munca și hobby-urile sale nu este pentru tine. Este mai bine să păstrezi față distanța față de nativii Vărsător, dacă vrei o relație fericită. 

Gemeni

Libertatea ta este foarte importantă, așa că nu te vei întâlni pentru multă vreme cu un bărbat cicălitor, care ține la program și cere mereu punctualitate. Emoțiile tale sunt spontane și intense, ca ale unui copil, însă nu tolerezi o figură paternă, care să te controleze și să-ți impună reguli. Evită bărbatul Fecioară, pentru că dragostea voastră nu este sortită să dureze. Citește continuarea