MENIU

Ce transformări interioare au loc atunci când visezi aur: Semnificații de care nu știai până acum - 4 mesaje ascunse

Ce transformări interioare au loc atunci când visezi aur: Semnificații de care nu știai până acum - 4 mesaje ascunse

Dacă visezi des aur, precis te-ai întrebat de ce ți se întâmplă tocmai ție, ce înseamnă? Când vrei să afli dacă un vis prevestește ceva important în viața ta sau mai puțin bine, citește semnificațiile de mai jos.

Ce înseamnă când visezi aur: Simbolul bunăstării sau al lăcomiei

Aurul apărut în vis poate fi simbolul bunăstării și al averii materiale, însă, totodată, poate simboliza lăcomia, tentația.

Aurul poate simboliza, de asemenea, valorile după care te ghidezi sau lucrurile pe care le apreciezi cel mai mult în viață. Mesajul poate fi să îți apreciezi mai mult calitățile, resursele interioare pe care ai obiceiul să le subestimezi. Sau poate că este simbolul iluminării spirituale, al dezvoltării Sinelui Interior.

În tradiția greacă, aurul evocă soarele și întreagă lui simbolistica: fecunditate, bogăție, dominație, centru al căldurii, dragostei, dăruirii, lăcăș al luminii, cunoașterii, strălucirii.

Aurul simbolizează cele mai bune și cele mai prețioase aspecte ale ființei noastre.

Visul în care descoperim aur sugerează că am descoperit acele caracteristici ori în noi, ori în alte persoane.

Când visam că îngropăm aur, în realitate, încercăm să ascundem ceva, poate anumite informațîi sau cunoștințe de care dispunem.

Dacă visam că scoatem aur din mînă, vom fi iritați de anumite situațîi din familie.

Dacă cumpărăm aur sub orice formă s-ar putea să pierdem niște prieteni din cauza zgârceniei.

Ce înseamnă când visezi aur: Talente ascunse

Aurul apărut în vis poate indică un talent ascuns, pe care nu ți l-ai descoperit încă, au o calitate preponderență pe care tu fie nu o recunoșți, fie o ignori.

Dacă visezi aur, înseamnă că este timpul să acorzi o mai mare atenție dezvoltării spirituale, să te apreciezi și să te valorizezi mai mult.

Aurul în vis mai poate aduce mesajul necesitățîi reevaluării unei relații. Poate că situația sau persoană merită mai multă atenție din partea ta sau poate că o subestimezi și nu ii apreciezi adevărată valoare.

Sau poate reprezintă faptul că urmează să primeșți o recompense, fie ea și simbolică, pentru niște eforturi pe care le-ai depus.

Ce înseamnă când visezi aur: Obiecte din aur

Fii atent la obiectele pe care le visezi. Ele pot reprezenta recunoașterea valorii. Sau poate că trebuie să fii mai atent la ceva sau cineva care are legătură cu obiectul din aur pe care l-ai visat. Dacă este vorba despre unelte, instrumente, tacâmuri sau farfurii din aur, acestea pot simboliza stabilitatea financiară.

Aurul poate simboliza soarele, viață, lumina. Aurul este asociat cu iluminarea interioară.

Monedele din aur simbolizează succesul și bunăstarea. Praful de aur simbolizează regretele de a fi pierdut pe cineva drag sau o relație care s-a rupt din vină ta. Frunzele de aur indică un viitor luminos și prosper. Peșțișorul de aur simbolizează bunăstarea, succesul, aventuri plăcute. Oală cu aur poate simboliza o recompensă pentru muncă ta, pentru efortul sau dedicarea depuse într-o acțiune.

Să visezi lingouri de aur poate fi semn rău. Poate indică necesitatea de a avea grijă de finanțele tale, astfel încât să nu pierzi toți banii.

Ce înseamnă când visezi aur: Acțiunea

Dacă visezi că găsești aur, poate simboliza succesul. Dacă visezi că ți-e frică să atingi aurul, poate însemna teamă de a acționa spre a avea succes. Dacă ești femeie și visezi monede și bijuterii din aur, poate prevesti nuntă cu un bărbat bogat, dar egoist. Dacă visezi că ai pierdut aur, poate apărea o decepție din cauza că n-ai acționat la timp și ai pierdut o oportunitate. Dacă aurul se dovedește a fi fals, poate simboliza descoperirea adevărului despre ține însuți. Dacă îngropi aurul, poate însemna că încerci să ascunzi ceva ce nu-ti place la ține.

Sursa: sfatulparintilor.ro