MENIU

Ce sunt „vampirii energetici" și cum ne putem feri de influența lor negativă

Așa cum vampirii din filme se sperie de cruci, usturoi sau apă sfințită, vampirii energetici se simt amenințați de lucruri normale, precum responsabilitatea, incertitudinea, plictiseala sau necesitatea de a oferi, nu doar de a primi.

1. Vampirii antisociali
Nu țin seama de regulile sociale și sunt dependenți de senzațiile tari. Iubesc petrecerile, sexul, drogurile și orice le oferă un stimulent. Urăsc plictiseala. Sunt fermecători, sexy, cuceritori, excitanți și buni la distracție. Sunt cei mai implicați în activități ilegale. Nu acceptă să li se spună ce să facă. Profită de alții și adesea fac istericale pentru a obține ceea ce doresc.

Nu au abilitatea de a plănui și de a învăța din greșeli, pe partea personală trec printr-un divorț, au dificultăți financiare și chiar probleme cu drogurile și alcoolul. Cel mai bun mod de a te proteja de ei este să-i recunoști înainte de a-și pune farmecele în acțiune. Ceea ce au făcut în trecut este cel mai bun indicator pentru ceea ce vor face în viitor. Așadar, verifică-le recomandările!

2. Vampirii dramatici
Trăiesc pentru atenție și acceptare. Specialitatea lor este să arate bine. Sunt experți în ascunderea propriilor motivații chiar de ei înșiși. Nu consideră niciodată că fac ceva inacceptabil. Se consideră doar niște oameni drăguți care vor să ajute, iar, dacă pui la îndoială acest lucru, vei avea de suferit. Ceea ce au de oferit este un spectacol și nu vei primi nimic mai mult.

Articolul integral pe Oradetimis.ro.

Mai multe articole despre:
energie vampiri influență negativă