MENIU

Ce spune PRO TV după ce Laura Bretan a anunţat că nu a încasat premiul de la "Românii au Talent"

Laura Bretan şi-a anunţat fanii că nu a încasat încă premiul de la Românii au Talent, după ce au acuzat-o că nu e corect să participe şi la Americanii au Talent. Protv a venit cu precizări în urma acestui anunţ. 

”Laura Bretan este castigatoarea sezonului sase Romanii au talent si a marelui premiu in valoare de 120.000 Euro. Banii vor fi virati in termenul stabilit, agreat si stipulat in contractul semnat de ambele parti. Termenul contractual nu a fost si nu va fi depasit.”,  a precizat  PRO TV, potrivit stiripesurse.ro. 

“Salutare tuturor! Vreau să scriu despre ceva care chiar mă deranjează. Nu-mi vine să cred că există atât de mult negativism în jurul nostru. Da, am concurat la «Românii au talent». Am făcut asta pentru a-i îndeplini dorința bunicului meu. El a murit în ianuarie și am participat în memoria lui. M-am dus în România pentru înmormântare și, fiind acolo, am aflat despre audiţiile de la «Românii au talent». Bunicul şi-a dorit enorm să mă vadă pe acea scenă. El a fost cel mai mare fan al meu, el m-a sprijinit și m-a convins să studiez și să nu renunț niciodată la muzică.

Dar cine a putut anticipa că mă voi califica şi la «America’s Got Talent»? A fost întotdeauna un vis de-al meu, deoarece SUA este țara și casa mea, aici m-am născut. Și, din moment ce există mai multe versiuni ale show-ului «Got Talent», nu sunt eu singurul concurent care a dat probe în mai multe ţări. Am câştigat la «Românii au talent» premiul de 120.000 de euro, dar vreau să înțelegeți că nu am fost acolo pentru bani, am făcut-o pur și simplu pentru a-i îndeplini dorința bunicului. Cu toate că am câștigat primul loc, încă nu am văzut nici un ban din premiu. În cazul în care îl voi primi, voi dona o mare parte pentru orfani şi persoane fără adăpost, aşa cum am făcut şi în trecut. Aş vrea să vă întreb: dacă un sportiv câștigă o medalie de aur, ar trebui să se retragă din activitate? Doar pentru că a câștigat o dată? Nu! Trebuie doar să continue să lucreze din greu, să învețe, să se autodepăşească! Aşa e şi în cazul meu. Singurul meu scop este de a împărtăși cu voi darul cu care Dumnezeu m-a binecuvântat”, a scris Laura Bretan pe reţeaua de socializare Instagram, cu maturitate şi înţelepciune, încât nici n-ai zice că mesajul vine din partea unei copile de 14 ani.

Mai multe articole despre:
concurenţă Românii au talent Laura Bretan