MENIU

Ce spune Laurette despre relaţia cu Ţiriac, după ce s-a măritat la închisoare

Laurette şi Ciprian Nistor, aflat în penitenciar, s-au  cunoscut în anul 2014, la câteva luni, după ce s-a despărţit de tatăl fetiţei ei. Cei doi au decis să se căsătorească zilele trecute înainte ca bărbatul, acuzat de evaziune fiscală, să fie eliberat.  

Ciprian Nistor a fost acuzat de o evaziune fiscală de aproape 3 milioane de euro. În primăvara lui 2015 a venit sentinţa definitivă, astfel că de atunci el este încarcerat la Penitenciarul din Giurgiu, unde îşi ispăşeşte pedeapsa.

Laurette a clarificat relaţia cu Ţiriac

"Referitor la ce s-a întâmplat în vară, făcând tot felul de şedinţe foto, prezentări şi evenimente, l-am cunoscut şi pe domnul Ţiriac,  iar fotografia de pe plajă, ca să terminăm cu asta pentru totdeauna... nu eram acolo special cu domnul Ion Ţiriac. Nu era doar el acolo. Erau şi Brigitte cu soţul. Eram pe plajă pentru că acolo s-a nimerit să ne întâlnim. În momentul în care un miliardar se afişează cu o femeie de 33 de ani şi cunoscută pe deasupra este normal să se facă speculaţii. Nu ne-am ferit de nimeni. Am luat masa împreună. Eram cu două prietene venite din Italia, erau fotbalişti acolo. Este un prieten foarte bun, un om de nădejde, care pe mine m-a ajutat foarte mult. Îi mulţumesc şi o să-i mulţumesc mereu", a spus Laurette la emisiunea lui Dan Capatos de Antena 1. 

Mai multe articole despre:
nuntă Laurette