MENIU

Ce spune bautura ta preferata despre tine?

Ce spune băutura preferată despre tine

Asa cum stilul vestimentar si modul in care saruti scot la iveala trasaturi negative sau pozitive ale caracterului tau, asa si bautura ta preferata spune multe lucruri despre personalitatea ta. Vezi cum te caracterizeaza cele mai consumate bauturi pentru femei!

Bauturile pentru femei si personalitatea

Vara nu este doar anotimpul concediilor si al tinutelor sexy, ci si al cocktailurilor si al altor bauturi delicioase si racoritoare. De aceea, ne-am gandit sa facem o lista cu cele mai consumate bauturi pentru femei. Citeste ce dezvaluie bautura ta preferata despre tine!

Cosmopolitan

Esti o femeie sofisticata, care acorda o atentie mare modului in care arata. Pentru tine, aspectul fizic este pe primul plan, de aceea ai grija de vestimentatie si silueta. Barfele citadine te relaxeaza si, in acelasi timp, reprezinta un deliciu in momentele in care te intalnesti cu prietenele tale si comandati bauturi pentru femei.

Pina Colada

Independenta si moderna, femeia care prefera un cocktail Pina Colada stie ce vrea de la viata. Si nu are nevoie de un barbat pentru a obtine ce isi doreste. Increderea in tine te ajuta sa reusesti in tot ceea ce iti propui.

Sex on the beach

Iti place sa fii provocatoare si sa ii sochezi pe cei din jur. Pentru tine, este important sa te afli in centrul atentiei. Vrei sa le demonstrezi celorlalti ca esti o persoana versata si experimentata, insa nu intotdeauna stau lucrurile asa. In adancul sufletului astepti barbatul potrivit care sa te scoata din rutina zilnica.

Martini

Ai o viata monotona, insa nu iti place ca cei din jur sa afle acest lucru. Tu nu esti genul de persoana care ti-ai plictisi prietenii cu povestile de zi cu zi. Tie iti place, mai degraba, sa spui lucruri interesante si sa oferi lectii de viata.

Vinul alb

Iti place sa te rasfeti cu lucruri de calitate si pui accent pe dezvoltarea ta personala. Nu iti place sa fii in centrul atentiei in mod special, insa daca se intampla acest lucru, nu iti pare rau. In principiu, esti adepta prieteniilor sincere, astfel ca esti atenta la cei pe care ii tii in jurul tau.

Citeşte mai multe pe Divahair.ro.