MENIU

Ce sot va fi, in functie de zodie?

Daca ai o relatie stabila de ceva vreme si deja va ganditi la casatorie, probabil ca, uneori, in mintea ta rasar intrebari si usoare indoieli in legatura cu oficializarea legaturii voastre .

Nu te ingrijora insa, acest lucru este normal. Chiar daca pana acum ai luat in considerare toate aspectele relatiei voastre, noi iti propunem sa treci inca unul pe lista: profilul astrologic al partenerului tau, in special cel legat de casatorie.

Asadar, descopera si tu, in cele ce urmeaza, daca jumatatea ta va fi un sot bun, odata ce va veti oficializa relatia!

Barbatul Berbec: va fi el un sot bun?

Energicul Berbec, un semn zodiacal dominat de elementul foc, este extrem de pasional atunci cand vine vorba despre o relatie sentimentala. Odata ce se va casatori, este posibil sa devina destul de posesiv, insa acest lucru se datoreaza faptului ca se implica in relatie cu adevarat, intrucat, odata ce si-a gasit jumatatea, este fidel si isi doreste ca si partenera sa il trateze in acelasi mod.

Daca va avea copii, barbatul Berbec nu numai ca va fi un sot bun, ci si un tata iubitor, care va avea mereu energia necesara pentru a se implica in tot felul de activitati alaturi de cei mici.

Ce fel de sot este barbatul Taur

Linistit si echilibrat, barbatul Taur poate fi sotul perfect pentru o femeie care isi doreste o familie. Nativul acestui semn de pamant este preocupat de bunastarea celor apropiati si, desi in tinerete poate avea mai multe relatii de scurta durata, atunci cand si-a gasit aleasa, nicio femeie nu-l va convinge sa o insele pe aceasta cu ea.

Asadar, daca ai un partener nascut in zodia Taurului, poti fi sigura ca va fi un sot bun.

Restul zodiilor pe Divahair.ro.

Mai multe articole despre:
taur bărbat berbec horoscop soţ zodii