MENIU

Ce se poartă în primăvara lui 2015! Sfaturile experţilor în modă de la Vogue

Dacă nu ştii cum să te îmbraci în primăvara 2015, iată tendințele: pantaloni, denim, pielea de căprioară, stofele în pătrăţele şi rochiile diafane. Experţii de la Vogue au analizat cele mai spectaculoase colecţii.

După ce au urmărit festivalurile de modă de la New York, Londra, Paris și Milano, cei de la Vogue au ales dintre miile de idei pentru primăvara 2015. Concluzia lor - În această primăvară se poartă simplitatea, relatează Showbizreport.ro.

“În primăvara 2015 culorile vor urma sentimentul minimalistic, se vor inspira din natură, în loc să fioe reinventate și manipulate mecanic sau în Photoshop. Culori și nuanțe reci, soft, cu tonuri calde subtile vor crea acea posibilitate de evadare din nebunie și agitația cotidianului, pe care cu siguranță fiecare dintre noi o experimentăm”, a declarat Leatrice Eiseman Executive Director, Pantone Color Institute.

Materialele cu pătrăţele revin la modă în primăvara 2015. Se poartă în toate formele, de la rochii elegante, la tricouri casual şi pantaloni scurți.

 Stilul tipic anilor '70, la modă în primăvara 2015, este completată de pielea de căprioară pe care o regăsim atât în paltoane, fuste mini sau midi, botine, şi de denim, fie că este vorba de blugi, fuste, rochii, paltoane sau geci.

 Vezi mai multe amănunte dar cele mai spectaculoase parade de modă cu noile tendinţe pe Showbizreport.ro