MENIU

Ce se întâmplă în corpul tău când faci dragoste dimineaţa. Toate cuplurile trebuie să ştie asta

Dragoste dimineața

Dacă-ţi iubeşti partenerul, atunci e clar că vrei să ai şi mai multă interacţiune fizică cu el. De ce să îl aştepţi doar seara, după o zi lungă şi să rişti să nu meargă totul aşa cum vrei? Începeţi ziua împreună cu o partidă de amor!

Pe lângă faptul că vă va ajuta să vă treziţi mult mai uşor şi să debordaţi de energie întreaga zi, sexul de dimineaţă are şi multe alte beneficii pentru tine. 

Pentru că depuneţi amândoi efort fizic de la primele ore ale zilei, sexul vă va ajuta să reduceţi cu mult riscul de accident vascular cerebral. Ba chiar aşa scapi şi de durerile de cap, întrucât se reduce intensitatea migrenelor.

Chiar dacă ţi se pare că nu mai ai niciun chef după ce faci o partidă de amor, ar trebui să ştii că nu e chiar aşa. Te vei simţi un pic obosită imediat după, dar dacă te vei ridica din pat sau de pe masa din bucătărie, atunci vei avea o zi excelentă şi plină de energie pentru că prin activitatea tocmai depusă ai ajutat la oxigenarea tuturor celulelor din corp şi ai pus sângele în mişcare.

Sursa: lyla.ro

Mai multe articole despre:
sex dimineata dragoste cupluri