MENIU

Ce plantă îți aduce NOROC, în funcție de zodie

Plantele decorative sunt nelipsite din viețile oamenilor care vor să simtă prospețimea în fiecare colțișor al căminului. Din acest motiv, mulți aleg să își personalizeze locuințele cu flori care îi reprezintă sau care le dau o stare de bine. Studiile arată că acestea pot ajuta la reducerea stresului, la îmbunătățirea calității aerului și la sprijinirea sănătății cognitive.

Poate știi deja există plante aducătoare de noroc, dar astăzi vei afla care se potrivește cel mai bine la tine în casă, în funcție de perioada în care te-ai născut. 

Berbec – Planta ZZ

Cunoscută și sub numele de Zamioculcas zamiifolia, această plantă poate supraviețui în condiții dure. Este ideală pentru un aventurier ca tine, care fie lipsește și zile întregi de acasă, fie uită să o îngrijească. O poți plasa într-un loc întunecat și nu este nevoie să o uzi în fiecare zi. Fix ce îți doreai, nu-i așa? Textura cerată a frunzelor lucioase o face să pară artificială. Seamănă foarte bine cu tine, fiindcă și tu pari superficial în fața oamenilor care nu te cunosc.

Taur – Planta de rugăciune

Ești un semn de pământ, așa că nu poți să nu prosperi când ești înconjurat de natură. Cât mai multe plante în casă ar putea să te facă fericit cu adevărat, având în vedere că te vei simți în largul tău. La fel ca tine, este extrem de greu de mulțumit, așa că va trebui să ai mare grijă de ea și să intuiești ce are nevoie. Nu este dependentă de lumină, dar trebuie să te asiguri că are întotdeauna suficientă apă. Cel mai bine ar fi să o poziționezi în baie, fiindcă îi plac mediile umede.

Gemeni – Planta banilor/arborele banilor

Sigur ai auzit că despre ban se spune că este „ochiul dracului”! Ei bine, și planta banilor este numită popular „iedera diavolului”. Nu trebuie să îți faci griji în privința ei, fiindcă îți va aduce doar prosperitate. Pentru că ești un semn extrem de activ și nu îți place să pierzi multă vreme în casă, arborele banilor este ideal în viața ta. Este adaptabil și rezistent ca tine, se îngrijește ușor, iar puțin îngrășământ o dată la două luni îl va face să crească fără probleme. Citește continuarea

Mai multe articole despre:
plante plante zodie plante noroc planta banilor