MENIU

Ce nu trebuie să-ți lipsească deloc din trusa de machiaj de Anul Nou - Așa va fi și oglinda anului 2023

Ce nu trebuie să-ți lipsească deloc din trusa de machiaj de Anul Nou - Așa va fi și oglinda anului 2023

Indiferent unde petreci Anul Nou, la restaurant, la prieteni sau acasă, trebuie să fii aranjată. Îți va da o stare de bine, te vei simți frumoasă și vei începe anul cum se cuvine.

Iată ce sfaturi au make-up artiștii pentru ține, ce anume nu trebuie să-ți lipsească din trusa de machiaj pentru Revelion.
 
În trusa de machiaj trebuie să ai un dermatograf strălucitor
Cu textura lui cremoasă și strălucitoare, în culori țări precum auriul, argintiul, albastrul metalizat etc., dermatograful "bling-bling" a revenit la modă. Nu trebuie să uiți sub nici o formă să ți-l achiziționezi și să-l ai în trusa de machiaj de Revelion.
 
Fardurile pentru pleoape
La fel de strălucitoare trebuie să fie și fardurile pentru pleoape. Vorbim, totuși, de un machiaj de seară, care trebuie să iasă din anonimat. Unde mai pui și că o dată pe an e Revelionul, deci ai toate motivele să fii strălucitoare.
 
Must-have-ul trusei de machiaj din noaptea de Anul Nou: genele false colorate
Cum spuneam, e Anul Nou. Îți permiți o extravaganță. Achiziționează o pereche de gene false colorate și ochii tăi nu vor mai fi uitați. Culorile la modă sunt mov, verde și albastru.
 
Din trusa de machiaj nu trebuie să lipsească pudra bronzantă
O piele bronzată este tot timpul la modă. De ce n-ar fi și în noaptea de Anul Nou. Pentru o piele strălucitoare aplică pudra pe față, pe pomeți, pe gât, pe umeri.
 
Nu uita să bagi în trusa de machiaj mascara cu sclipici
E noaptea de Anul Nou, totul trebuie să fie strălucitor. Inclusiv mascara. Vei străluci că un star de cinema. Ai totuși, grijă să nu exagerezi.
 
Pentru un machiaj îndrăzneț, poți aplică strasuri
Le găsești în magazinele de specialitate și le poți aplică pe obraz, pe pleoape, la coada ochiului.
 
Oja argintie nu trebuie să lipsească din trusa de machiaj
În noaptea de Anul Nou, și unghiile trebuie să fie strălucitoare. Culoarea la modă este argintiul așa că nu trebuie să îți lipsească din trusa de machiaj o sticluță.
 
Sursa
 
 
 
Citește continuarea pe
Mai multe articole despre:
trusa machiaj machiaj anul nou anul nou