MENIU

Ce nu îți spune niciodată, în funcție de zodie. Horoscopul mincinoșilor 

Horoscop cuplu

Se știe că unii nativi, precum cei din zodia Scorpionului, sunt foarte secretoși, în vreme ce alții, precum Fecioarele, sunt rezervați și tăcuți în general. 

Dar, indiferent de zodia lui, oricât de deschis și comunicativ ar fi un bărbat, tot are secretele sale, pe care nu le împărtășește nici măcar persoanei iubite. 

Trebuie să te obișnuiești cu această idee, dacă ai avut speranța că poți controla tot ce spune sau ce gândește iubitul tău. Cu siguranță, nu o să auzi niciodată de la el cât de sexy i s-a părut o tipă pe stradă sau care a fost cel mai umilitor moment pentru el, ca bărbat. 

Berbecul

Bărbatul Berbec nu îți va spune niciodată părerea sa sinceră despre o femeie, mai ales dacă te știe geloasă. Va încerca să evite subiectul, să se prefacă indiferent sau să te atragă în tot felul de activități, ca să-ți uiți întrebarile. Atenție: este un mare cuceritor și adesea se gândește cum ar fi să aibă o aventură cu o anumită femeie, dar nu vei scoate nimic de la el. 

Taur

Un bărbat din zodia Taurului va evita să-ți mărturisească dacă a fost respins de o femeie. Este prea mândru ca să recunoască acest lucru și se teme că ți-ai putea schimba părerea despre el. de asemenea, va nega până la capătul lumii că a avut o aventură. Îți vei da seama că ceva nu este în regulă, dacă va transfera sentimentele de culpă asupra ta, insinuând că tu ești cea care ai greșit față de el. Citește continuarea.