MENIU

Ce lenjerie intimă porți, în funcție de zodie? Verifică dacă și se potrivesc predicțiile

Ocazional, ori de câte ori ne simțim oarecum pierduți, apelăm la stele pentru îndrumare. Horoscopul ne oferă indicii despre viața amoroasă, despre carieră și avere, așa că, de ce nu ne-ar putea defini și gustul privind lenjeria intimă?

CAPRICORN

Nativii sunt cunoscuți drept persoane cu simț practic dezvoltat, așa că probabil nu-și fac prea multe probleme în legătură cu lenjeria intimă pe care o poartă. Mai degrabă ar alege ceva amuzant, dar și comod de purtat, scrie Coveteur.

VĂRSĂTOR

În general, sunt imprevizibili și le place să fie înaintea celorlalți când este vorba de a testa ceva nou și excentric. Pentru ei, să epateze contează mai mult decât utilitatea obiectului de lenjerie intimă.

PEȘTI

Acest semn zodiacal este descris ca având simț artistic dezvoltat, așa că, în mod natural, veți avea nevoie de o lenjerie care să atragă atenția. Un slip din dantelă, cu o serie de adosuri colorate, pare o alegere potrivită.

 

BERBEC

Încrederea este cheia, mai ales când vine vorba de doamnele Berbec. Și ce poate ilustra mai bine încrederea decât o tanga roșie?! Berbecii sunt dinamici și rapizi, motiv pentru care li se potrivește ceva ce pot purta oriunde, se asortează cu orice și la care se poate renunța într-o clipă.

 

TAUR

Așa cum sugerează și simbolul tutelar, un taur are nevoie de o lenjerie intimă care să exprime încredere în sine și putere. O pereche de slipi clasici, care să nu se destrame după o singură purtare, este o alegere potrivită. Iar dacă este un set în mai multe culori, cu atât mai bine, pentru că nativii iubesc stabilitatea.

 

GEMENI

Nativi duali, aceștia pot în clipa asta fierbinți, iar în următoarea reci. Când vine vorba de lenjerie intimă, întotdeauna își pun probelma dacă se poarte ceva extravagant sau, din contră, cât se poate de banal. Practic, orice opțiune este valabilă.

 

RAC
Sunt persoane sentimentale, ceea ce înseamnă că lenjeria de corp ar trebui să fie potrivită unor nopți confortabile... pe canapea și, eventual, să poarte amintiri din copilărie.  De aceea, ceva mai degrabă clasic, fără a fi ieșit din comun, este alegerea potrivită.

 

LEU

Le plac situațiile teatrale, dramatice chiar, așa că au nevoi de un pic "ooh-la-la". O talie înaltă și puțină dantelă este doar stilul tău! Încearcă doar să nu stai  mult timp admirându-i în oglindă.

 

FECIOARA

Nimeni nu este perfect, dar nativii acestei zodii par să fie cel mai aproape de acest nivel, când vine vorba de alegerea lenjeriei intime. Acordați atenție detaliilor și vă străduiți să vă asortați sutienul și lenjeria intimă, chiar și atunci când nimeni nu le va vedea.

 

BALANȚA

Roz și dantelă s-ar putea să nu fie pentru toată lumea, dar nici un nativ din Balanța nu este chiar oricine. Sunt romantici recunoscuți și acordă mare atenție lucrurilor frumoase, chiar trecând cu vederea unele aspecte practice.

 

SCORPIONUL

Scorpionii sunt misterioși, dar și pasionați și nu există nimic care să se potrivească mai bine cu această descriere decât o pereche roșie de „chiloței”.

 

SĂGETĂTOR

Este important să vă amintiți să nu luați viața prea în serios, dar știați deja asta, nu-i așa? Natura ta distractivă și iubitoare este motivul pentru care ți s-ar potrivi o lenjerie ceva mai hisperească.

Mai multe articole despre:
lenjerie intima zodia horoscop chiloti