MENIU

Ce lenjerie intimă îi place să porţi, în funcţie de zodie. Aşa îl înnebuneşti

Ce lenjerie intimă îi place să porţi, în funcţie de zodie. Aşa îl înnebuneşti

Bărbaţii zodiacului au diverse preferinţe în ceea ce priveşte felul în care le place să vadă femeia alături de care vor să trăiască momente de pasiune, în dormitor.

Iată ce lenjerie intimă îi place să porţi, în funcţie de zodie:

BEREBC

Berbecii preferă lenjeria intimă de culoare roşie, cu ornamente din dantelă. Le place ca sutienul să fie push-up şi cât se poate de simplu.

TAUR

Taurii preferă ca femeia să poarte lenjerie intimă neagră, simplă, eventual din mătase. Acest material fin îi face pe nativii din Tauri să fie foarte dornici.

GEMENI

Gemenii au preferinţe foarte exacte în ceea ce priveşte lenjeria intimă purtată de femeie. Mai precis, le place ca posteriorul femeii să fie pus în evidenţă cât se poate de tare, aşa că preferă lenjeria intimă tanga. Nu au preferinţe cu privire la sutien.

RAC

Racii preferă lenjeria intimă de tip “cămăşuţă de noapte”, transparentă, care să lase să se vadă cât de cât corpul femeii.

LEU

Leilor le place lenjeria intimă sport. Adică preferă pantalonaşi mulaţi pe fund şi bustiere, care să scoată în evidenţă musculatura femeii.

FECIOARA

Bărbaţii din fecioară preferă lenjeria intimă drăguţă. De exemplu, ai putea opta pentru chiloţei drăguţi, roşii, cu imprimeuri amuzante pe ei. Bărbaţii din fecioară iubesc totodată fanteziile cu “şcolăriţe”, aşa că ai putea să te axezi pe acest lucru dacă vrei să-l înnebuneşti cu lenjeria intimă.

BALANŢĂ

Bărbaţii din Balanţă preferă lenjeria intimă de “dominatoare”. Încearcă să porţi o pereche de chiloţei negri, ciorapi până la genunchi, negri, şi un corset bine strâns pe trup.

SCORPION

Şi Scorpionii găsesc foarte incitante corsetele, care scot bustul în evidenţă. Aşa că ai putea opta pentru un corset alb, cu ornamente din dantelă.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii iubesc “costumele” dintr-o bucată pe femei. Încearcă să porţi, în loc de lenjerie intimă, un costum de baie dintr-o bucată care să îţi scoată fundul în evidenţă.

CAPRICORN

Capricornii preferă să vadă femeile în lenjerie intimă comodă, “de casă”. Aşa că poţi purta o pereche de chiloţei comozi şi în loc de sutien să porţi o bluziţă mulată, fără sutien.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii iubesc să vadă femei îmbrăcate în furouri transparente. Este indicat să nu porţi nimic altceva pe dedesubt şi ca furoul să fie un pic prea scurt, pentru a lăsa să ţi se vadă fesele.

PEŞTI

Peştii au preferinţe sexuale destul de puternice, aşa că preferă, deşi este destul de incomod, să vadă femeia în lenjerie intimă care imită pielea sau latexul, accesorizată cu cizme lungi, înalte, negre.

Sursa: lyla.ro

Mai multe articole despre:
horoscop zodie