MENIU

Ce înseamnă când visezi pisici. Semnele pe care ar trebui să le vezi - Descoperă mesajele ascunse

Ce înseamnă când visezi pisici. Semnele pe care ar trebui să le vezi - Descoperă mesajele ascunse

Ce înseamnă când visezi pisici. Când visezi pisici, iese la lumina latura ta feminină, indiferent dacă ești femeie sau bărbat.

Ce înseamnă când visezi pisici. Când visezi pisici, intervine latura ta feminină. Pisicile reprezintă feminitatea dintr-un om, indiferent că este femeie sau bărbat.
Faptul că visezi pisici poate avea legătură cu nevoia ta de independența, dar poate fi, totodată și un semn rău. Pisicile sunt vânători și obișnuiesc să pândească pradă. Așa că visul poate fi un semn de avertizare. De asemenea, poate fi mesajul unei perioade confuze și ai nevoie de o analiză amănunțită pentru a înțelege ce se petrece de fapt.
Dacă visezi o pisica domestică sau propriul animal de companie, poate fi semnul unor emoții puternice. Sigmund Freud și Carl Gustav Jung asociau visele cu și despre pisici cu subcontientul uman.
 
Ce înseamnă când visezi pisici. Interpretări detaliate
Ai pisică? Îți plac pisicile? Dacă visezi pisici, cel mai probabil primești mesaje de la subconștient. Pisicile sunt asociate cu abilitatea de a vedea ceea ce este ascuns. Asocierea este datorată faptului că pisicile pot vedea noaptea.
Dacă visezi un copil care ține în brațe o pisica, poate însemna că urmează să se întâmple ceva foarte important pentru ține în viitor. Dacă visezi că adopți o pisica, înseamnă că urmează să împărtășeșți cuiva niște idei, gânduri. Dacă visezi o pisica agresivă, poate însemna că cineva din viață ta nu este de încredere sau te-a trădat (te va trăda).
Dacă pisica este blănoasă, înseamnă că eșți în căutarea confortului în viață ta și poate fi un mesaj să ai multă grijă de ține. Dacă visezi că te zgârie o pisica, s-ar putea să ai probleme cu o persoană de sex feminin.
 
Ce înseamnă când visezi pisici. Alergi după o felină sau vezi că se bate
Dacă alergi după o pisică, poate însemna că se anunță obstacole în punerea în practică a unui proiect.
Dacă visezi că pisica se bate, poate simboliza acțiunea cuiva care îți poate afecta reputația sau situația materială.
Dacă visezi că dispare o pisica, poate simboliza faptul că cineva dispare din anturajul tău, se îndepărtează sau că ar trebui să lași pe cineva să plece de lângă ține, să îl eliberezi.
Dacă pisica miaună, poate însemna că ai prin preajma un prieten fals. Iar dacă "țipă" poate simboliza că cineva care te-a rănit prin vorbele sale merită să fie iertat. Dacă pisica vorbește, este un mesaj că e nevoie să-ți accepți latura feminină sau să schimbi ceva legat de viață profesională.
Dacă visezi o pisica ce a murit în viață de zi cu zi, este un mesaj că trebuie să-ți asculți sentimentele profunde, din adâncul sufletului tău. Este timpul să-ți eliberezi emoțiile.
 
Ce înseamnă când visezi pisici. Culoare, formă și mărime
Când visezi o pisica albă, s-a putea să apară situații dificile, în timp ce pisica neagră poate simboliza o situație în care eziți să iei decizii. Dacă pisica are și alb și negru, poate însemna că simți o oarecare tristețe cu privire la un eveniment va urmează să aibă loc. Dacă pisica are mai multe culori, poate simboliza o acțiune la care vor lucra, în echipa, mai multe persoane.
 
Ce înseamnă când visezi pisici. Cele mai importante semne
Dacă pisica este murdară, poate simboliza că cineva din anturajul tău se va vindecă după o îndelungă suferință, fizică sau sufletească.
Dacă visezi o pisică în miniatură, poate simboliza că a venit momentul să îți asculți vocea interioară. Dacă visezi un pisoi, simbolul este că poți fi înșelat de cei din jurul tău. Dacă ești om de afaceri, poate însemna că se apropie de ține concurenții.

Dacă pisica nu are coadă, înseamnă că îți este teamă să nu pierzi controlul asupra unei situații.

Dacă visezi o pisică sălbatică, înseamnă că ai nevoie de o nouă perspectiva în viață. Pisica sălbatică înseamnă libertate, ceea ce tu apreciezi la alții, însă îți este frică să experimentezi.

Sursa: sfatulparintilor.ro