MENIU

Ce GREUTĂȚI îți aduce luna iulie, în funcție de zodie. Horoscopul cumpenelor 

Horoscop iulie

Orice lună care începe aduce planuri noi, lucruri anicipate, dar și surprize, mai mult sau mai puțin plăcute. Pentru mulți, iulie este o lună de vacanță și relaxare, dar astrele ne-ar putea da peste cap unele așteptări. Cu Mercur aflat în mișcare retrogradă până pe 12 iulie, vor apărea unele tulburări în zona comunicării și relațiilor, în vreme ce Soarele, în opoziție cu Jupiter pe 14 iulie și cu Pluto pe 15 iulie aduce anumite probleme în sfera finanțelor, a colaborărilor și a activităților lucrative. 

Sfârșitul lui iulie cu Venus aflată în sextil cu Lilith și în cuadratură cu Neptun va ridica valuri și în relațiile noastre de iubire, aducând suspiciuni și gelozie în cuplu. A treia eclipsă de lună în penumbră, ce va avea loc pe 5 iulie, va trezi vechi resentimente, ce își vor face loc insidios între parteneri, fisurând încrederea. 

Berbec 

Luna iulie este o lună de foc, în planul sentimentelor. Reacțiile tale vor fi impulsive, pe un fond de nervozitate, mai ales în prima parte a lunii. Mercur retrograd aflat în cuadratură cu protectorul tău, Marte, îți va aduce neînțelegeri atât cu persoanele apropiate, cât și cu colegii de serviciu. Ți se pare că toți lucrează contra ta, dar, dacă nu vei fi mai diplomată, micile conflicte s-ar putea transforma într-un adevărat război cu toți și cu toate. 

Taur

Luna iulie va fi destul de pașnică în cazul tău, dar unele sentimente de nemulțumire și gelozie vor lucra în mod subteran, subminându-ți dorința de a te bucura de vacanță și relaxare. Către sfârșitul lunii, o figură feminină se va interpune între tine și partener, determinându-ți reacții de gelozie, mai mult sau mai puțin justificate. Venus, în sextil cu Lilith pe 27 iulie, va scoate la suprafață frustrări vechi din relația ta de cuplu. Citește continuarea

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop iulie