MENIU

Toaletă sau sala tronului? Ce fel de BAIE îți place, în funcție de zodie

Oamenii simt nevoia să-și pună tot mai pregnant amprenta asupra locuinței. De aceea nu este de mirare că baia a devenit și ea un loc ce ne poate trăda o parte din personalitate. Așadar, cam la ce tip de cameră de baie te gândești, în funcție de zodie.

BERBEC
Ai o personalitate vibrantă, iar baia ta ar trebui să reflecte întotdeauna acest lucru: gândește-te la culori strălucitoare, îndrăznețe, cum ar fi roșu, portocaliu și galben. Caută să includă piese de excepție, cum ar fi chiuvete de culoare pastel, o oglindă capsulă sau un paravan de duș monocrom.

TAURUL

Are de obicei o cameră de baie rustică în aspect, cu elemente precum o cadă independentă cu efect de cupru, alături de verde, maro și alte elemente în nuanțe de pământ pentru a aduce cu adevărat o liniște. Imaginați-vă plante precum eucaliptul drapat peste dulapuri de baie și duș. În plus, aveți nevoie de o mulțime de plante în ghivece plasate peste tot, de la aranjamente pentru pervaz până la elemente de dulap și plante de podea.

GEMENI

Cel mai probabil își vor dori oglinzi mari, care să scoată în evidență spațiul, fie deasupra chiuvetei din baie, fie deasupra căzii, pentru a deschide cu adevărat camera. La urma urmei, ca Gemen, îți place ca toți ochii să fie ațintiți asupra ta.

RAC

Optați pentru pereți cu tematică oceanică, îmbogățiți cu albastru, verde și accente familiare, cum ar fi lumânările și difuzoarele. Și, din moment ce petreceți ore întregi în cadă, o baie mare, grandioasă, este exact ceea ce aveți nevoie pentru a crea cadrul potrivit.

LEU

Încorporează culori calde și bogate, cum ar fi portocalii și roșii, combinate cu piese dramatice și atrăgătoare. Leii sunt cunoscuți că au grijă de ei înșiși, așa că spațiul pentru îngrijire de sine este o necesitate! La nevoie, pentru a-ți reprezenta cu adevărat zodia, ai nevoie de tapet sau accesorii și ornamente cu lei aurii ori de alamă, cum ar fi suporturile pentru lumânări.

FECIOARĂ

Acordați o atenție deosebită detaliilor și totul trebuie să aibă un loc. De aceea, baia dvs. va avea o mulțime de gadgeturi funcționale și soluții de depozitare, inclusiv articole precum sertare extensibile sau un suport pentru role de toaletă. Puteți întotdeauna să vă așteptați la o baie ordonată de la o Fecioară, precum și la culori pământii – gândiți-vă la unități de toaletă verzi, alături de ornamente și panouri maro (și chiar cu tematică florală), pentru o senzație mai structurată.

BALANȚA

Puteți încorpora oglinzi largi sau stiluri de lungime completă pentru ritualuri de îngrijire și îngrijire personală. Și din moment ce ești condus de Venus, planeta iubirii, îți place să fii înconjurat de lux, așa că îți vei dori o mulțime de soluții de depozitare șic pentru a ține loțiunile și poțiunile tale rafinate.

SCORPION

Intensă și întunecată, o baie cu Scorpion ar trebui să fie ca și cum ați păși într-un platou de film. Art-deco se potrivește cu adevărat personalității tale, aducând lucrări de artă tulburătoare în spațiul tău, în timp ce picturile în stil gotic vă pot înfrumuseța în egală măsură pereții și vă pot reflecta personalitatea, deoarece baia unui Scorpion este undeva pentru a fi una cu sentimentele tale. Ca toate semnele de apă, nu veți avea nevoie de o baie mare, ci de o cascadă.

SĂGETĂTORUL

Reprezentată de elementul foc, baia ta ar trebui să se simtă cât mai primitoare, mai ales că ai mereu prieteni și familia lângă care să stai. Pereții tăi ar trebui să fie vopsiți în culori luminoase și calde, cum ar fi galben muștar, cu accesorii din alamă și plăci albe care să se potrivească. Ești distractiv și lipsit de griji, motiv pentru care îți dorești un spațiu luminos și aerisit. De asemenea, adori funcționalitatea și canalizezi acest lucru în baia dvs. cu soluții excelente de depozitare, alături de o cabină de duș pentru o atmosferă de „intrare și ieșire” rapidă și ușoară.

CAPRICORINI

Fiind vorba de persoane cu picioarele pe pământ, nativii preferă o cameră de baie unde să se relaxeze cu ușurință. Lucrezi din greu și ai nevoie de timp liber, iar baia ta ar trebui să reflecte acest lucru – ar trebui să fie funcțională, dar fără tam-tam. O baie Capricorn va avea tonuri calde, pământii, asortate cu lemnul maro și culorile nisipului pentru a încorpora o senzație naturală. Și spațiul de depozitare amplu este o necesitate, deoarece aveți de lucru, așa că nu aveți timp de pierdut!

VĂRSĂTORUL

Ești un semn zodiacal inovativ, căruia îi place să se diferențieze de restul. Unii poate nu vă vor înțelege stilul, dar până la urmă este baia ta. Nimic nu este prea exagerat, așa că imaginați-vă mobilier ciudat, cum ar fi unități ondulate cu blaturi de marmură. Nu uitați să vă distrați cu interioarele dvs.; baia dvs. ar trebui să fie albastru deschis sau violet, indiferent dacă aceasta este culoarea pereților sau a mobilierului.

PEȘTI

Fiind vorba de această zodie, ne-am putea gândi că pentru nimeni nu poate fi mai importantă încăperea băii. Și nu suntem departe. Peștii pot fi destul de emoționali, așa că baia ta ar putea fi locul în care să eliberezi totul. Din punct de vedere al culorilor, imaginați-vă albastru, verde, roz și nuanțe pastelate, pentru a face din baia dvs. un sanctuar sigur și primitor.