MENIU

Ce culoare ti se potriveste in functie de zodie

ASTROLOGIE. Ce flori se potrivesc fiecărei zodii

Culorile si starile noastre emotionale merg mana-n mana, iar acest fapt nu mai este o noutate. Cromoterapia este o tehnica de vindecare folosita tot mai mult in lume, iar fiecare persoana simte o atractie mai mare pentru anumite culori. Te-ai intrebat, insa, vreodata de ce?

Astrele ne induc anumite preferinte cromatice si ne fac sa fim mai usor influentati de anumite nuante, pe care le putem folosi in vestimentatie sau design interior , de exemplu.

Afla si tu ce culoare ti se potriveste in functie de zodie!

Culoarea zodiei Berbec

Primul semn al zodiacului, pasional si indraznet, este guvernat de planeta Marte. Culoarea asociata cu acest semn astrologic este rosul sangeriu, intens si impunator, simbolizand energia, activitatea, agresiunea, dar si puritatea. Este nuanta care muta muntii din loc, ceea ce se pliaza pe ambitia Berbecului. Atentie, insa! Daca nativul este deja foarte agitat, aceasta culoare nu face altceva decat sa tulbure apele si mai mult. In acest caz, nuantele de crem pot fi de mare ajutor, precum si culoarea sofranului si galbenul auriu. Negrul trebuie evitat pe cat posibil de Berbec, deoarece are un efect negativ asupra psihicului sau.

Taurii si culorile potrivite pentru ei

Pentru ca planeta care ii guverneaza este Venus, Taurii sunt influentati pozitiv de roz si de alb, deoarece se muleaza foarte bine pe personalitatea timida si introvertita a acestora. Cu picioarele pe pamant, sensibili si practici, ei au nevoie de ceva care sa le dea putina energie, insa nu o culoare atat de puternica precum rosul, de exemplu, ca ii va agita mult prea tare. Simturile taurilor mai sunt stimulate si de albastrul azuriu, dar si de toate nuantele naturale, precum verdele, maroul, bejul sau kakiul.

Citește articolul integral pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
taur berbec culori zodii