MENIU

Ce cred bărbații despre tine când te văd prima dată, în funcție de zodie. Horoscopul dorințelor 

Ce cred bărbații despre tine când te văd prima dată, în funcție de zodie

Poate consideri că apari la fel în ochii oricărui bărbat, dar nu este deloc adevărat. Sunt mulți factori care influențează modul în care te vede cineva, de la potriviri genetice la compatibilități zodiacale. 

Atunci când îl întâlnești pentru prima dată, un tip te ”scanează” după multiple filtre, fie că este vorba de părerea sa generală despre femei, de relațiile pe care le-a avut sau de disponibilitatea sa pentru o legătură romantică. Unul dintre aceste filtre este chiar zodia din care face parte un bărbat.

În funcție de semnul sub care s-a născut, un tip poate observa la tine un anumit detaliu fizic sau senzația generală că ești sexy, o anumită trăsătură de comportament sau un ”condensat” al personalității tale. 

Berbec

Foarte sensibil la frumusețea feminină, Berbecul va observa imediat ce trăsături ai, iar fața ta este prima la care se uită cu atenție. Atras mai ales de femeile active și pasionale, va înregistra cât ești de energică, de deschisă și dornică de aventură. În funcție de aceste amănunte, te va clasifica imediat ca o femeie pe care vrea s-o cucerească sau ca una care îi este indiferentă. 

Taur

Dornic mai degrabă de relații stabile, decât de aventuri de o noapte, bărbatul Taur va observa dacă flirtezi cu alți tipi, dacă ești foarte cochetă și sofisticată. Va  fi fascinat de ochii și formele tale, dar nu va face un pas în plus către tine, dacă pari mult prea disponibilă, pentru că nu vrea să te împartă cu alți bărbați. Citește continuarea

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop cuplu compatibilitate zodii