MENIU

Ce cadouri NU trebuie le oferi niciodată de Crăciun. Aduc ghinion!

Foto/Arhivă

 Înainte de a merge la cumpărături, află că există câteva daruri pe care nu ar trebui să le oferi niciodată, fiindcă aduc ghinion.

Sărbătoarea Sfântului Nicolae se apropie cu pași repezi și toată lumea este în căutare de cadouri pentru persoanele dragi. Nu știi ce să cumperi iubitului sau iubitei, persoanelor din familie sau prietenilor apropiați?

Ei bine, încearcă să te gândești la pasiunile lor, la interesele lor sau la nevoile lor. Până una alta însă, noi îți vom spune ce să nu le cumperi. Toate aceste obiecte enumerate mai jos aduc ghinion.

Obiectele care aduc ghinion dacă sunt oferite de Moș Nicolae

Nu există om căreia să nu-i placă să aibă cadouri sub brad, mai ales dacă este vorba despre un obiect de care persoana respectivă chiar avea nevoie sau pe care voia să și-l cumpere.

Cu toate acestea, află că există câteva obiecte care nu ar trebui oferite niciodată în dar de Moș Nicolae, deoarece ele aduc ghinion și atrag energiile negative. Spre exemplu, nu se oferă niciodată obiecte ascuțite, truse de cosmetică sau obiecte de culoare neagră.

De asemenea, nu se dăruiesc fulare sau cravate, deoarece toate acestea aduc ghinion atât celor care le oferă cât și celor care le primesc. Totodată, este recomandat să eviți să dăruiești perle. Se spune că acestea vor aduce lacrimi amare persoanelor care le vor primi.

De ce se oferă cadouri de Moș Nicolae

Ideea de a dărui cadouri în seara de 5 decembrie este una destul de veche și a pornit chiar de la Sfântul Nicolae. Se spune că acest personaj era extrem de generos. În timpul vieții sale, el ar fi ajutat foarte mulți oameni nevoiași și copii.

În popor, se spune că Sfântul Nicolae ar fi salvat, inclusiv, trei surori extrem de sărace. Neavând ce să le dea să mănânce și cu ce să le întrețină, tatăl lor ar fi fost pe punctul de a le obliga să practice cea mai veche meserie din lume. Aflând povestea acestei familii, Sfântul Nicolae s-a infiltrat în casa bărbatului și a celor trei surori și le-a lăsat trei punguțe cu bani.

SURSA