MENIU

Ce bărbați din zodiac nu-ți pot rezista, în funcție de zodie

Ce bărbați din zodiac nu-ți pot rezista, în funcție de zodie

Fiecare bărbat este atras de anumite trăsături la o femeie, iar zodia din care faci parte poate fi un adevărat magnet pentru unii nativi. Uneori, fermecăm persoane care ne seamănă foarte tare, alteori, persoane complet opuse, pe principiul contrariilor care se atrag.

Tipul de semn din care faci parte este important pentru a prezice ce bărbați vor cădea în mrejele tale. Semnele de foc, de exemplu, pot tenta persoane mai rezervate, pe care le captivează prin pasiunea și vivacitatea lor. Leul sau Săgetătorul sunt mereu în centrul atenției și în lumina reflectoarelor și nu duc lipsă de admiratori. Surprinzător este că unele personalități reci și calculate, precum a Fecioarei sau a Vărsătorului pot fi atrase de aceste semne expansive și foarte expresive emoțional. 

Ce bărbați din zodiac sunt atrași de tine:

Berbecul

Impulsivă și pasională, atragi de obicei semne opuse, precum Fecioara sau Capricornul. În vreme ce tu judeci cu inima și ești plină de viață, partenerul tău ar putea fi o persoană rezervată, rațională și pragmatică. Chiar dacă vor ieși scântei în relația voastră, nu înseamnă că nu vă iubiți la nebunie. 

Taurul

Ești unul dintre semnele dependente de confort și siguranță, care tind să evite dramele inutile și agitația în viața lor. Tocmai de aceea vei atrage persoane foarte energetice, care găsesc în tine o adevărată oază de liniște și odihnă. Astfel de persoane sunt impresionate de loialitatea și calmul tău și simt că le aduci echilibru și seninătate. Citește continuarea