MENIU

Ce a găsit un bărbat într-un sandviş cumpărat de la magazin. "Mi s-a întors stomacul pe dos"

Un britanic în vârstă de 29 de ani a găsit ceva dezgustător în sandvişul pe care tocmai şi-l cumpărase. "Mi s-a întors stomacul pe dos, mi s-a făcut rău instantaneu. Nu îmi venea să cred", a povestit Chris Eastwood.

Un bărbat din Warrington, Cheshire, a avut parte de o surpriză neplăcută în timp ce lua prânzul la serviciu. În pauza de masă, Chris Eastwood a mers la un magazin din apropiere pentru a-şi cumpăra ceva de mâncare. A ales un sadviş cu carne de porc, scrie dailymail.co.uk.

După prima înghiţitură însă, britanicul în vârstă de 29 de ani a fost de-a dreptul dezgusta: pe chifla din care tocmai muşcase se afla un păianjen mort.

„Mă bucuram de sandvişul meu când s-a întâmplat să îl întorc invers şi să observ că un păianjen mort era lipit de el”, a povestit el.

„Mi s-a întors stomacul pe dos, mi s-a făcut rău instantaneu. Nu îmi venea să cred. Colegii mei mă întrebau ce s-a întâmplat şi de ce nu poot vorbi (...) Sunt terifiat de păianjeni. Cred că nu voi mai putea mânca niciodată un sandviş”, a mai spus bărbatul.

Imediat după această întâmplare, Chris a contactat compania producătoare, Bury Road, pentru a face o plângere. Un reprezentant al acesteia a sosit imediat şi, după ce a luat sandvişul pentru care britanicul plătise 2,99 de lire, i-a oferit acestuia 5 lire în schimb.

Chris Eastwood s-a declarat revoltat de modul în care Bury Road a încercat să remedieze problema.

„A fost ca o palmă peste faţă, să fiu sincer. E o companie cu reputaţie şi mă aşteptam la mai mult din partea lor”, a explicat el. „Nu sunt deloc mulţumit, să fiu sincer. Au prăjit şi pus ăn sandvişul meu un păianjen, iar acum îmi oferă, practic, o despăgubire de 2,01 lire (...). Mi-au spus că asta e tot ce pot oferi. Sunt foarte dezamăgit de felul în care au gestionat situaţia”, a conchis el.

Pe de altă parte, Sandra Oregon, reprezentanta companiei producătoare, a spus că au pornit o investigaţie internă pentru a se asigura că în viitor nu se va mai întâmpla aşa ceva.

Mai multe articole despre:
mâncare păianjen sandviş dezgustator