MENIU

Caz șocant: Femeia care a fost "însărcinată" timp de 46 ani

Femeia a fost "însărcinată" timp de 46 ani 

Chiar daca pare incredibil, o femeie a fost insarcinata timp de 46 de ani. O marocanca in varsta de 75 de ani i-a uimit pe medici, dupa ce s-a dovedit ca a purtat un copil in pantece timp de 46 de ani.  

Femeia fost operata in urma cu cateva saptamani, cand din corpul sau a fost scos bebelusul care avea 4 decenii, noteaza Ziare.com

In 1955, Zahra Aboutalib a ramas insarcinata. Cand a venit sorocul aducerii pe lume a bebelusului, medicii locali nu au reusit sa scoata copilul din pantecele mamei, trimitand-o pe aceasta la un spital din Casablanca, scrie Hot Arena

Tanara femeie, insa, a ramas ingrozita cand a vazut cum o alta femeie moare pe masa de operatie in timp ce incerca sa nasca. Innebunita de groaza, a fugit din spital. Cu toate ca a avut dureri groaznice zile in sir, a refuzat sa mai mearga la medic.

Intr-o zi durerile i-au disparut, iar femeia, care credea in mitul "copilului adormit", a uitat de sarcina, sperand ca intr-o zi copilul sau se va naste. Au trecut ani, dar bebelusul a refuzat sa vina pe lume, iar femeia a infiat trei copii, devenind si bunica. La 75 de ani, Zahra a resimit dureri puternice in zona abdominala si a mers la doctor, adauga Ziare.com

Medicii au trimis-o la o ecografie, iar rezultatele au fost incredibile. In corpul Zahrei era un bebelus care iesise din uter si se dezvoltase laolalta cu celelalte organe interne ale femeii. Cu scopul de a-l feri de infectii, organismul femeii a creat un scut de protectie in jurul bebelusului, care, cu timpul, a devenit din ce in mai solid.

Operatia prin care a fost inlaturat "bebelusul de piatra" a fost extrem de complicata, medicilor nevenindu-le sa creada ca acesta a stat acolo 46 de ani.

Potrivit specialistilor, frica Zahrei din tinerete a scapat-o de o moarte sigura. Fara aparatura moderna, operatia ar fi avut un deznodamant fatal, atat pentru mama, cat si pentru copil. Pana acum au fost inregistrate 300 de astfel de cazuri, insa bebelusul Zahrei a stabilit un record prin perioada lunga in care a zacut in burta mamei.

Mai multe articole despre:
imagini şocante caz şocant Zahra Aboutalib