MENIU

Câţi bărbaţi vei schimba, în funcţie de zodie

<p>Trucuri sexuale simple care &icirc;l vor face să &icirc;nnebunească de plăcere</p>

Nu multe femei au norocul sa isi intalneasca alesul inimii de la primul barbat cu care au o relatie, asa ca sunt nevoite sa isi gaseasca implinirea in bratele urmatorului.

Cum fericirea in cuplu sta scrisa in stele, potrivit specialistilor in astrologie, fiecare nativa trece prin mai multe incercari sentimentale. Te-ai intrebat vreodata cati barbati trebuie sa mai schimbi in viata ta ca sa ajungi la unul asa cum iti doresti? Afla cu cati vei avea de-a face, in functie de zodie!

Numarul magic de barbati din viata ta, scris in harta astrologica

 

Berbec

Nativele acestei zodii nu iarta cu usurinta greselile partenerului. Poate ca le vor trece cu vederea pe primele daca il iubesc din suflet pe cel cu care sunt, insa nu si pe urmatoarele. Prin viata lor vor trece mai multi barbati, peste cinci, insa putini vor ocupa un loc important in inima lor. Cu toate acestea, vor sti cand sa se opreasca astfel incat sa nu depaseasca limita.  

 

Taur

Familista convinsa, femeia Taur este hotarata inca de mica sa nu schimbe prea multi barbati. Chiar daca nu va gasi unul exact asa cum isi doreste, ea va ramane cu el si va incerca sa il schimbe dupa pofta inimii, insa nu va renunta usor. Mai mult de doi barbati nu vor trece prin viata acestei reprezentante.

Gemeni

Femeia Gemeni este dispusa sa se distreze mult, in special in prima parte a vietii. Dupa aceea, va alege sa ramana alaturi de un barbat langa  care chiar se vede pe termen lung. Insa, pana atunci, ea va schimba in jur de 5 barbati, iar calitatea lor principala va fi simtul umorului, caracteristica extrem de important pentru femeile nascute in acest semn zodiacal.

Rac

La fel ca femeia Taur, cea nascuta sub influenta acestui semn zodiacal nu este dispusa sa isi caute alesul inimii in mai multi barbati, ci va schimba cel mult trei. Desi viseaza cu ochii deschisi la unul care sa ii atinga corzile inimii, atunci cand se va indragosti, se va dedica si altuia care nu este chiar asa cum isi dorea la inceput.

Mai multe pe Divahair.ro.

Mai multe articole despre:
bărbaţi horoscop astre zodii