MENIU

Câţi ani are, de fapt, Luminiţa Nicolescu, de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici"

Luminiţa Nicolescu
Luminiţa Nicolescu, în reality show-ul transmis din Africa

Antrenoarea preferata a vedetelor, Luminita Nicolescu, se afla acum in Africa de Sud, in calitate de concurent in cadrul reality-showului "Sunt celebru, scoate-ma de aici!".

Plina de energie si cu o silueta de invidiat care parca sfideaza timpul, prezenta Luminitei in cadrul celui mai nou reality show din Romania a ridicat multe semne de intrebare legate de varsta ei.

Luminita Nicolescu are 62 de ani si este fosta sportiva de performanta, antrenor de fitness, yoga, tae-bo, aerobic si recuperare medicala. Ei ii datoreaza formele de invidiat multe vedete de la noi, printre care Andreea Raicu si Valentina Pelinel.

Luminita are o familie superba, o fiica profesoara de matematica la Scoala Internationala din Haga, un nepotel minunat, un sot matematician, Catalin Petru Nicolescu.

Luminita Nicolescu detine si o editura, picteaza, deseneaza, scrie carti pentru copii - doua sunt dedicate nepotelului sau Nicolas -, a creat o colectie de costume de fitness, care accesorizate pot fi purtate si in club, scrie Ele.ro, citând Libertatea.