MENIU

Cătălin Botezatu, îndurerat. "Adrian Iovan a plecat în zbor spre ceruri"

Cătălin Botezatu

ADRIAN IOVAN a murit. Pilotul Adrian Iovan şi o studentă în anul cinci, la Institutul de Medicină Militară din Bucureşti, şi-au pierdut viaţa după ce au aşteptat mai bine de şase ore ca cineva să îi salveze. Patru medici răniţi în accident şi copilotul au fost duşi la Spitalul Judeţean din Cluj-Napoca. Moartea lui Adrian Iovan a îndurerat mai multe persoane, printre care şi Cătălin Botezatu.

ADRIAN IOVAN a murit. Cătălin Botezatu şi-a exprimat regretul într-o postare pe Facebook.

"Adrian Iovan a plecat in zbor spre ceruri....ultimul sau zbor...Dumnezeu sa-l odihneasca!Imi pare atat de rau!!Condoleante familiei", este mesajul trist postat de Cătălin Botezatu. 

ADRIAN IOVAN a devenit celebru în urmă cu mai bine de opt ani, pe vremea când era căsătorit cu creatoarea de modă Romaniţa Iovan, pe care a cunoscut-o chiar în avionul pe care îl pilota. Cuplul a fost luni întregi în atenţia publicului după ce pilotul a împuşcat mortal un hoţ care îi intrase în locuinţă. Adrian Iovan a fost atunci absolvit de orice vină, anchetatorii apreciind că pilotul a fost în legitimă apărare.

La trei ani de la acest incident, mariajul cu creatoarea de modă Romaniţa Iovan nu a mai rezistat şi s-a sfârşit la judecătorie. Copilul cuplului a rămas la mamă. La divorţ, Iovan a primit de la fosta soţie o maşină scumpă, iar condiţia pusă de Romaniţa a fost ca pilotul să nu se mai recăsătorescă.

ADRIAN IOVAN, ieşit la pensie, a vrut sa lucreze in continuare si pilota avioane BN 2-uri, "Britten Norman 2" cu opt locuri.

In noiembrie 2013, ADRIAN IOVAN a acordat un interviu pentru Cancan.ro, in care vorbea despre moartea tatalui sau si povestea cum si-a invatat fiul sa accepte pierderea celor dragi.

ADRIAN IOVAN. Ultimii ani din viaţă au fost de grea încercare pentru pilotul Adrian Iovan. Pe lângă problemele de ordin financiar, asupra lui s-au abătut şi altele în viaţa personală.

ADRIAN IOVAN. Problemele financiare ale lui Adrian Iovan au început în anul 2011, o dată cu recalcularea pensiilor: la de 15.000 de lei, cât avea iniţial, el a rămas cu doar 1.900 de lei.

Ratele la bancă, pensia alimentară pentru Albert, fiul pe care îl are împreună cu Romaniţa Iovan, şi traiul zilnic erau imposibil de susţinut cu acestă sumă, aşa că pilotul, doborât de probleme, a vrut atunci să intre în greva foamei.

ADRIAN IOVAN. "Am ajuns la fundul sacului. Nu-i mai pot plăti pensia copilului, iar de fiecare dată când ies cu Albert în oraş şi vrea o jucărie îi spun că statul ne-a luat banii de jucării", spunea, atunci, celebrul pilot.