MENIU

Cât de zgârcite sunt zodiile - horoscopul generozității

Generozitatea este o calitate de care nu dispune oricine, iar prezența sau lipsa ei depinde foarte mult de modul în care am fost crescuți, dar și de personalitatea fiecăruia. Semnele zodiacale sunt nu se aseamănă prea mult între ele, știm deja asta, iar capitolul „generozitate” este unul care le diferențiază și mai tare. 

Sigur și tu ai un prieten Leu care ți-ar da și inima din piept, dar știi de ce ? Pentru că acest nativ este cel mai generos din tot zodiacul.

Iată care este topul generozității zodiilor:

1. Leu

Acest semn de foc este foarte darnic, iubește viața și îi place să aducă bucurie în sufletele celorlalți. El nu oferă doar bani și cadouri, ci și mult efort pentru a-i ajuta pe cei dragi atunci când au nevoie. Te va surprinde să afli că îi sprijină și pe necunoscuți cu aceeași dedicare, mai ales că nu suportă să vadă pe cineva suferind. Leul iubește atenția și uneori vrea să fie observat când face un gest frumos, dar asta nu înseamnă că nu dăruiește din suflet.

2. Săgetător

El vrea ca toată lumea să trăiască bine și nu suportă să vadă lipsuri sau sărăcie în jur. Răspânește dragoste și fericire în toate direcțiile pentru că își dorește să știe că toți oamenii sunt veseli și optimiști, mai ales că se gândește mai întâi la restul lumii și apoi la el. Poate ți s-a întâmplat deja să vrei să refuzi un cadou primit de la nativul Săgetător, fiindcă achiziționează numai daruri scumpe și nimeni nu știe cum să reacționeze la surprizele lui.

3. Pești

Acest semn de apă este guvernat de emoție și intuiție, așa că știe întotdeauna ce au nevoie oamenii din jurul său. Compasiunea de care dă dovadă se ridică întotdeauna mai sus de așteptările celorlalți și sare mereu în ajutorul oricui, chiar dacă este vorba despre o persoană care l-a rănit în trecut. Nativul Pești nu așteaptă niciodată nimic în schimb, vrea doar să se asigure că ești bine și că ai tot ce îți trebuie. În cazul în care te îmbolnăvești, va veni să te viziteze mai des decât ar face-o un asistent medical și ți-ar reface zilnic stocul de pastile. Citește continuarea

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop bani zodii zgarcite zodii darnice