MENIU

Casa LAUREI PALMER din serialul Twin Peaks va deveni MUZEU şi HOTEL

Laura Palmer
Serialul Twin Peaks se întoarce după 25 de ani

Casa personajului Laura Palmer din serialul cult "Twin Peaks", aflată în oraşul Everett din statul american Washington, ar putea fi cumpărată de fanii popularului serial TV din anii '90, care intenţionează să o transforme într-un muzeu şi într-un hotel, informează huffingtonpost.com.

Casa personajelor Leland, Sarah şi Laura Palmer a fost construită în stilul anilor 1930 şi se află în cartierul Rucker Hill. Ea a apărut în serialul "Twin Peaks" şi în lungmetrajul inspirat de acesta, "Fire Walk With Me".

Fanii de pe site-ul Welcome to Twin Peaks au făcut această descoperire, comparând fotografiile din anunţul imobiliar cu imagini extrase din serialul "Twin Peaks".

Ei au lansat, de asemenea, o campanie de strângere de fonduri pe platforma Kickstarter cu scopul de a cumpăra reşedinţa şi de a o transforma într-un complex care va include un muzeu, un altar şi un spaţiu de cazare afiliat grupului hotelier Bed & Breakfast.

Fanii serialului încearcă să strângă suma de 600.000 de dolari până pe 3 august. Primele oferte de licitaţie au fost deja plasate pentru această casă, care a fost pusă în vânzare cu preţul de 549.950 de dolari.

Donatorii vor primi multe cadouri cu specific "Twin Peaks", care variază de la postere cu textul "I Saved the Palmer House" ("Am salvat casa Palmer") şi până la primirea unei plăcinte speciale şi a unei cafele, servită fără zahăr şi în nopţile fără lună.

Mai multe articole despre:
twin peaks laura palmer muzeu twin peaks