MENIU

Care sunt zilele norocoase pentru cele 12 zodii - Vești bune din fiecare săptămână pentru toți nativii

Care sunt zilele norocoase ale fiecărei zodii. Iată care sunt zilele în care zodiile pot avea un strop de noroc în plus din partea astrelor. Toți nativii zodiacului sunt favorizați.

 

Care sunt zilele norocoase ale fiecărei zodii. Se spune că este imposibil să te lupți cu soarta și că ceea ce ți-e scris în frunte ți-e pus… Haideți să profităm de perioadele în care astrele ne favorizează.

Iată care sunt zilele în care șansele de reușită sunt mai mari din start pentru fiecare nativ al zodiacului!

Iată zilele norocoase ale fiecărei zodii!

 

LUNI - o zi norocoasă pentru RAC

 

Care sunt zilele norocoase ale fiecărei zodii. Nativii Rac pot începe literalmente săptămâna cu dreptul deoarece ziua lor norocoasă este lunea. Iar asta, pe plan profesional și nu numai, poate fi de ajutor. Lunea este ziua în care poți să-ți folosești pe deplin intuiția, dar și creativitatea, astrele te voa ajuta să-ți pui în practică cele mai îndrăznețe planuri. Instinctul nu-ți va juca farse azi, așa că bazează-te pe el și acționează!

 

MARȚI - ziua în care Berbecii și Scorpionii sunt favorizați

 

Care sunt zilele norocoase ale fiecărei zodii. Două zodii împart ziua de marți, iar astrele au decis că aceasta le aparține Berbecilor și Scorpionilor. Este momentul perfect pentru ca acești nativi să-și facă planuri și să pună la cale strategii diverse. În timp ce Berbecilor nu le va lipsi încrederea în propria persoană și vor fi plini de inițiativă, fără a se teme de potențiale riscuri, Scorpionii vor lupta pentru a-și atinge scopurile cu orice preț. Și nu le vor lipsi nici resursele pentru a-și îndeplini visurile.


MIERCURI - o zi perfectă pentru Gemeni, Fecioară și Vărsător

 

Care sunt zilele norocoase ale fiecărei zodii. Dat fiind că se află la mijlocul săptămânii, ziua de miercuri are legătură cu echilibrul, stabilitatea și moderația. Miercurea, Gemenii se simt întotdeauna în largul lor, puși la adăpost de probleme, echilibrați. Fecioara, la fel de dornică de echilibru, se bucură de stabilitatea pe care i-o oferă astrele, în timp ce Vărăsătorii comunică și socializează perfect în această zi. Toate cel etrei zodiile se simt protejate și relaxate.

 

JOI - zi norocoasă pentru Săgetători și Pești


Care sunt zilele norocoase ale fiecărei zodii. Spre finele săptămânii, atmosfera se mai relaxează și-i ajută pe expansivii Săgetători și Pești să vadă lucrurile într-o lumină mai optimistă. Acești nativi sunt mai generoși, mai optimiști în privința viitorului, dar și ceva mai expansivi pe plan personal joia, iar astrele le promit protecție, dar și prosperitate. În timp ce Săgetătorii, vor avea mai multă încredere în sine, își vor lărgi orizonturile și vor acționa în direcții noi, Peștii vor avea parte de armonie pe toate planurile, stabilitate și vor fi mult mai receptivi și echilibrați.


VINERI - o zi de vis pentru Tauri și Balanțe


Care sunt zilele norocoase ale fiecărei zodii. Se apropie weekendul, iar vinerea este clar o zi perfectă pentru celebrare. Atât Taurii, cât și Balanțele se simt perfect în ultima zi lucrătoare a săptămânii. Taurii anticipează zilele de relaxare care urmează, iar asta le dă un vibe incredibil și reușesc să se bucure în totalitate de liniște. Balanțele adoră energia pe care o primesc de la astre, dar și modul cu se raportează la cei din jur, cu care au o conexiune foarte bună în această zi.

 

SÂMBĂTĂ - ziua norocoasă a Capricornilor


Care sunt zilele norocoase ale fiecărei zodii. Astrele trebuie să te iubească mult ca să-ți hărăzească sâmbăta drept zi norocoasă. Favorizații sunt Capricornii, pentru care prima zi de weekend vine cu energie și cu o vibrație perfectă pe toate planurile. Aceasta e ziua în care pot încheia lucrurile începute și neterminate, în special cele de natură domestică, ziua în care își pot atinge toate obiectivele. Întâlnirile cu prietenii sunt și ele favorizate, dar Capricornii se simt perfect și singuri sau alături de cei dragi, lenevind la o cafea, o prăjitură și un film bun.


DUMINICĂ - ziua când Leii au noroc


Care sunt zilele norocoase ale fiecărei zodii. Dat fiind că duminica e zi hărăzită odihnei, Leii se vor relaxa la maximum, pentru că adoră să lenevească și să-și relxeze toate simțurile. În ultima zi a săptămânii, Leii vor fi stăpâni absoluți pe timpul lor liber și-și vor permite orice – de la o fugă la mare sau la munte pe nepusă masă, la tratamente la salon sau ieșiri la masă în oraș. Desigur, la fel de plăcut ar fi un film bun acasă, alături de prieteni și familie, obligatoriu cu un pahar de vin și o prăjitură gourmet alături. Duminica este ziua în care Leii se bucură pe deplin de bunăvoința astrelor și au succes pe plan personal.

 

Sursa: viva.ro