MENIU

DOVEDIT! Aceasta e vârsta la care femeile au cea mai mare satisfacţie sexuală

Cine spune că viaţa începe la 40 de ani chiar are dreptate şi asta o confirmă un studiu britanic ce a arătat că femeile ajunse la această vârstă au partea de cea mai mare plăcere sexuală.

Acelaşi studiu mai arată că un sfert din femeile măritate au recunoscut că au avut cel puţin o aventură, scrie timeofindia.com.

Sondajul a fost realizat pe un număr de 2.000 de femei şi a arătat că la vârsta de 40 de ani sunt mai puţin conştiente de corpul lor, dar mult mai sigure de ele în aşternuturi.

80 la sută au spus că acum au mai multe partide cu partenerii lor, decât la 20 de ani, iar 60 la sută se simt mai încrezătoare în ele.

Potrivit experţilor, aceasta este vârsta când femeile ating apogeul sexual, când ştiu ceea ce vor în dormitor şi nu le este frică să ceară. Pe de altă parte, jumătate dintre femeile sub 30 de ani pretind că sunt satisfăcute în pat, comparativ cu 70 la sută din femeile de peste 40 de ani.

58% afirmă că sunt satisfăcute sexual atunci când sunt măritate, deoarece au mai multă experienţă.

Peste 90% dintre femeie au menţionat că fidelitatea este esenţială pe termen lung într-o relaţie, în ciuda faptului că multe femei au recunoscut că au avut o aventură.


Mai multe articole despre:
studiu fidelitate satisfatie sexuala