MENIU

Când a murit avea 200 de dolari la bancă. O avere imensă a strâns în garaj

Walter Samasko nu a mai avut loc de muncă din 1968, trăind din fondurile a două conturi bancare, care reprezentau în total suma de 390.000 de dolari.

Adevarata avere a fost gasita in casa lui din Nevada, la o luna dupa ce acesta murise si vecinii reclamasera un miros ciudat venind dinspre resedinta batranului, notează Dailymail.co.uk. 

Autoritatile au constatat  ca in garajul barbatului se aflau zeci de cutii pline cu monede si alte obiecte din aur. Valoarea lor a fost estimata la peste 7 milioane de dolari.

Pentru ca nu a lasat nici un testament si nu avea rude apropiate, autoritatile din Nevada au inceput sa caute persoanele prezente la inmormantarea mamei acestuia, care a murit in 1992. Au reusit, dupa multe cautari, sa o gaseasca pe Arlene Magdanz, verisoara primara a batranului, care traieste in San Rafael, California. Desi Arlene nu a vrut sa dea nici o declaratie, avocatul acesteia a spus ca primele ei cuvinte au fost: "Dumnezeule, Dumnezeule, nu imi vine sa cred!". Femeia ar fi spus ca nu a mai vorbit cu varul ei de cel putin un an de zile.

Mai multe articole despre:
avere garaj