MENIU

Campanie motivațională: Follow Your Dreams

Campanie motivațională: Follow Your Dreams

Nouă vedete au devenit purtători de cuvânt ai campaniei Follow Your Dreams. Actrița Maia Morgenstern, realizatoarea tv Eli Roman, bloggerul Cristi Dorombach, prezentatorul tv Valentin Butnaru, jurnalistul de presă sportivă Andrei Nourescu, stilista Adina Buzatu, prezentatoarea Melania Medeleanu, realizatorul Dorin Chioțea și solista Alexandra Ușurelu te îndeamnă să-ți urmezi visele, într-un proiect inițiat de jurnalista Oana Ivan.

Campania este una motivațională și se adresează celor pentru care visele reprezintă imposibilul. Proiectul va promova pe pagina de facebook Follow Your Dreams persoane care au transformat imposibilul în posibil pentru a-și împlini visele. Oameni pentru care visele înseamnă depășirea limitelor.

“Nu sunt puțini cei care visează, puțini sunt însă cei care luptă pentru a-și trăi visele. De fapt, împlinirea unui vis înseamnă o ascensiune, o călătorie a autodescoperirii și a depășirii propriilor limite. Crede în visele tale. Luptă pentru ele. Și nu mâine sau peste zece ani, azi, ele pot deveni realitate. Oamenii care nu au scopuri sau vise spre care să aspire și pentru care să facă ceva în fiecare zi, nu trăiesc cu adevărat. Follow Your Dreams!" Este mesajul Oanei Ivan, inișiatoarea campaniei.

Intră și tu pe pagina de facebook Follow Your Dreams și alătură-te demersului. Atasează o poză cu tine, în care să promovezi un mesaj motivațional. “Proiectul se va desfășura în mai multe etape. Deocamdată vă spun doar atât. În curând veți putea alerga în cadrul unui cros, simbol al demersului. Iar campania se va încheia cu o gală în care cei care viseză măreț, își vor vedea visul cu ochii”, a mai precizat Oana Ivan.

Campania este un proiect susținut de Realitatea.net, Inspectoratul Pentru Situații de Urgență București, piticu.ro și The tale within a photo by Raluca Ioana Chipriade.