MENIU

Cadoul oferit de mire familiei miresei. Toţi au rămas fără cuvinte

O nuntă luxoasă din China s-a desfășurat cu toate surlele și trâmbițele de rigoare, cei doi tineri din Guangdong au fost extrem de fericiți, dar pozele de la nuntă sunt subiectul acestui articol, ele au devenit virale pe internet.

Chen, mirele, este fiul unui bogat om de afaceri din China și a făcut milioane datorită afacerii sale în domeniul imobiliarelor. Chen, care avea și capacitatea de a face un cadou de neuitat, a ales să dăruiască părinților miresei o sumă imensă de bani. Dar el a vrut să facă și o mare impresie: a refuzat să transfere banii, i-a adus cash, în teancuri, expresia ,,munte de bani” pare a fi cea mai potrivită în această circumstanță.

Cât credeți că valora iubirea lui Chen pentru noua lui soție? 6 milioane de yuani, adică aproximativ 800.000 de euro abandonați în mijlocul sălii unde avea loc petrecerea.

Pe lângă acest lucru, se pare că invitații care erau și parteneri de afaceri ai mirelui au adus fiecare plicuri roșii care conțineau fiecare câte 75 de milioane de dolari pe care le împărțeau în stânga și-n dreapta celorlalți invitați, ca suveniruri…

Mai multe articole despre:
nuntă