MENIU

CADOUL de ziua ei primit de la tatăl său a făcut-o MULTIMILIONARĂ, la 19 ani

Cadoul primit de o adolescentă de ziua sa, de la tatăl ei, i-a adus 4 milioane de dolari

Tatăl unei tinere de 19 ani i-a spus "La Mulţi Ani" şi i-a oferit, de ziua acesteia, două tichete răzuibile la loterie. Ceea ce nu ştia nimeni era că unul dintre ele îi va aduce o avere de 4 milioane de dolari fetei.

Deisi Ocampo, din statul american Illinois, a primit de la tatăl său, la împlinirea a 19 ani, două tichete la loterie în valoare de 20 de dolari. Unul dintre ele i-a adus un câştig de 4 milioane de dolari şi, spune tânăra: "S-a dovedit a fi cel mai frumos cadou de ziua mea".

Tânăra şi-a propus să folosească banii pentru a cumpăra o casă pentru familia sa şi pentru a-şi continua studiile, ea plănuind să devină asistentă medicală, scrie the Telegraph, care face o scurtă trecere în revistă a adolescenţilor care au câştigat sume fabuloase la loterie. Astfel, o adolescentă care a câştigat în 2002 a cheltuit toţi banii pe droguri, petreceri, bijuterii, case şi a făcut investiţii păguboase, iar cea mai tânără câştigătoare la loterie din Marea Britanie, Callie Rogers, care a câştigat când avea 16 ani, în 2003, şi-a cheltuit banii pe operaţii estetice, droguri şi petreceri şi a încercat să se sinucidă de mai multe ori.