MENIU

"BRAVO, AI STIL! ALL STARS". Concurentă eliminată pe neașteptate UPDATE: Decizie anunțată

"BRAVO, AI STIL! ALL STARS", 14 aprilie 2018. Gala “Musical”, așa cum este denumită ediția specială de sâmbătă “Bravo, ai stil! All Stars”, a fost una specială și imprevizibilă.

"BRAVO, AI STIL! ALL STARS", 14 aprilie 2018. UPDATE: Trei puncte din partea Brigadei Sexy au fost oferite Iulianei, care a căpătat imunitate.

Voturi telespectatori – TOP 3

Loc 3 – MARISA
Loc 2 – SILVIA
Loc 1 - IULIANA

"Și această gală se încheie fără eliminări. Sper să avem o gală mult mai puternică săptămâna viitoare", a spus Ilinca Vandici la finalul emisiunii.

Sâmbătă seară, vor intra în lumea minunată a filmului muzical prin intermediul concurentelor care ne vor aduce aminte, prin intermediul ținutelor și al momentelor artistice, de renumite bijuterii ale cinematografiei mondiale, "Sunetul muzicii" sau "Fantoma de la Opera".

"BRAVO, AI STIL! ALL STARS", 14 aprilie 2018. Există, însă, și momente care îi vor lăsa uimiți pe jurați, situații în care două dintre cele mai puternice concurente din concurs, care nu respectă tema Galei, vor primi o lovitură sub centură, evoluția lor competițională din această seară luând o turnură total neașteptată.

"BRAVO, AI STIL! ALL STARS", 14 aprilie 2018. "Eu nu te-am auzit până acum cântând și nici nu cred că voi mai vrea să te aud de acum înainte pentru că nu ți se potrivește. Ne-ai zgâriat urechile... suntem toți (n.r. membrii juriului) siderați. Vreau să reiei momentul artistic repede, pe pozitiv", i-a spus Cătălin Botezatu unei concurente, spre surprinderea acesteia.