MENIU

Biletul emoţionant adresat unui refugiat: "Cu toţii ne aflăm sub acelaşi cer"

O voluntară de la un centru de primire a donaţiilor pentru refugiaţi a găsit un bilet emoţionant, în buzunarul unei jachete. Cuvintele de încurajare îi erau adresate celui care avea să primească haina.

Un femeie din Scoţia, voluntară la un centru de colectare de donaţii pentru refugiaţi, a făcut o descoperire emoţionantă.

Angela Kerrigan selecta pachetele aduse de oameni, când  într-una dintre cutii a găsit o jachetă în buzunarul căreia se afla un bileţel anonim, adresat celui care avea să primească respeciva haină, relatează Huffington Post.

„Suntem străini. Nu ştiu cine eşti, dar, te rog, fii puternic. Politica te-a lăsat baltă, dar oamenii de vor salva. Cu toţii ne aflăm sub acelaşi cer”, scria pe bucata de hârtie.

Cuvintele frumoase au mişcat-o până la lacrimi pe Angela. Femeia în vârstă de 30 de ani a mărturisit că ea însăşi gândeşte la fel în ceea ce-i priveşte pe refugiaţi.

„A fost cu adevărat o dovadă de compasiune, iar ce scria acolo este adevărul”, a spus ea, adăugând că fotografiile cu băieţelul găsit mort pe o plajă din Turcia au fost cele care au determinat-o să ia atitudine.

„Cum poţi, ca om, să stai deoparte şi să nu faci nimic? Am văzut acele poze, mi-am privit fiica şi m-am gândit Trebuie să fac ceva!”, a povestit Angela în cele din urmă.

 

Mai multe articole despre:
refugiat bilet mesaj buzunar emoţionant Angela Kerrigan