MENIU

Băutorii de CAFEA se pricep mai bine la aceste 5 lucruri

Băutorii de CAFEA se pricep mai bine la aceste 5 lucruri

Poti sa te contrazici oricat de mult vrei, dar exista pur si simplu unele lucruri pe care bautorii de cafea le fac mai bine decat oricine altcineva de pe aceasta planeta.

1. Intimidarea este punctul lor forte. Vrei sa intimidezi pe cineva pana il dai pe spate? Este suficient sa apari doar cu o cafea in mana. Cafeaua te face sa arati serioasa, te face sa arati - si sa ai un gust – bogat. Oamenii nu stiu cine esti, dar stiu ca esti genul de persoana care stie incotro se indreapta ei. Tu ai un plan, tu ai un scop si un obiectiv. De fapt, probabil ca ai multe obiective. Consumatorii de cafea nu sunt doar insetati si nu doar tanjesc dupa o cafea proaspata turnata in cana. Ei sunt insetati dupa putere.

2. Sunt stapani pe ei la interviuri. Nu se compara nimic cu gustul proaspat al cafelei, care parca te intinereste pana la nivel celular, care iti calmeaza nervii inaintea unui mare interviu. Indiferent daca este vorba de jobul visurilor tale, de jobul care te ajuta sa iti platesti facturile la utilitati sau de un al treilea job pe care il faci in regim de voluntatiat, nu exista o persoana, ci mai degraba o cana de cafea care iti da energie si iti calmeaza nervii inaintea unui interviu de angajare.

Citeşte mai mult pe feminis.ro

Mai multe articole despre:
carieră cafea băutor