MENIU

Baba Vanga, profeții tulburătoare pentru 2022: o nouă pandemie, foamete și război

Baba Vanga, profeții tulburătoare pentru 2022

Baba Vanga, bulgăroaica oarbă care a fost supranumită „Nostradamus din Balcani”, a avut profeții despre declanșarea unei noi conflagrații mondiale. Cea despre care s-a spus că ar fi prezis, printre altele, atacul din SUA din 11 septembrie 2001, considera că Rusia va fi principala câștigătoare la a celui de-Al Treilea Război mondial.

Înainte să moară, Baba Vanga a lăsat câteva previziuni și pentru anul 2022. Predicțiile sale sunt îngrijorătoare, ea susținând că omenirea se va confrunta cu o nouă pandemie, foamete și război, scrie ziare.com. Încă de la finalul anului 2020 se spunea că omenirea va fi, în continuare, afectată de pandemie.

În anul 2022, oamenii ar putea să se piardă complet în realitățile virtuale. Baba Vanga arăta că, în anul ce urmează, ar putea să izbucnească un război, iar un lider al lumii ar putea fi înlăturat de la putere.

De asemenea, o altă prezicere arată faptul că o colonie de pe Marte ar permite ca Pământul să devină o putere nucleară, cerând independență. Acest lucru ar putea avea loc între 2170 și 2256. 

O altă prezicere bizară este legată de faptul că un dragon ar putea prelua ”conducerea” Pământului.

Mai multe articole despre:
baba vanga profetii baba vanga