MENIU

Au știut că băiețelul lor urma să supraviețuiască numai câteva zile și au imortalizat fiecare clipă

Zion Isaiah a trăit numai zece zile
<p>Zion Isaiah a trăit numai zece zile</p>
<p>Zion Isaiah a trăit numai zece zile</p>
<p>Zion Isaiah a trăit numai zece zile</p>

Când Zion Isaiah Blick s-a născut pe data de 11 ianuarie, părinții Joshua și Robbyn au știut că el nu avea mult de trăit. 

Când americanii Josh și Robbyn Blick au aflat că fiul lor urma să se nască cu o afecțiune genetică letală, nu au lăsat disperarea să-i cuprindă și au început să se gândească cu fericirie la puținele zile pe care urmau să le petreacă alături de el, scrie Daily Mail

După ce Zion Isaiah s-a născut pe data de 11 ianuarie, cei doi americani, împreună cu ceilalți patru fii ai lor, s-au bucurat de fiecare moment petrecut alături de el și au importalizat clipele emoționante petrecute împreună. Băiețelul a murit zece zile mai târziu, pe data de 21 ianuarie. 

Cei doi părinți, care sunt creștini fervenți, susțin că viața scurtă a fiului lor Zion i-a învățat multe despre dragostea lui Dumnezeu și despre speranța care există după moarte. 

"Iubitul meu Zion, tu ești darul meu. Fiecare respirație a ta a fost un moment pentru a inhala perfecțiunea frumuseții lui Dumnezeu. Fiecare bătaie a inimii tale a fost o măsură a iubirii. Ai ascultat atunci când ai auzit vocea tatălui tău și ți-ai întors privirea către el. Ți-am sărutat fața de un milion de ori și mi-aș fi dorit să ți-o mai pot săruta de un milion de ori", a spus mama micuțului într-un clip emoționant pe care l-au realizat după moartea sa. 

Cei doi părinți i-au organizat chiar și o petrecere micuțului la aniversarea de șapte zile și susțin că nu regretă nicio clipă decizia de a-l aduce pe lume, în ciuda pierderii suferite. 

Mai multe articole despre:
părinţi genetică caz afecţiune emoţionant 10 zile