MENIU

Au intrat în casa "bântuită", părăsită în fugă de proprietar. Ce au găsit acolo este de NEIMAGINAT

O casa din Carlow, Irlanda, care a apartinut unui colectionar excentric a devenit o bomba cu ceas pentru locuitorii orasului.

Imobilul a apartinut unui barbat care avea o colectie de specii de paianjeni veninosi a caror intepatura e mortala. Inspectorii care s-au deplasat in casa abandonata au gasit peste 100 de specii de paianjeni, unele fiind extrem de veninoase, tarantule si scorpioni, scrie BZI.ro.

In timp ce unii vor nimicirea acestor insecte periculoase pentru mediul urban, expertii de la muzeul de stiinte naturale al orasului si-au exprimat dorinta de a lua in custodie paianjenii, tarantulele si scorpionii pentru a organiza o expozitie.

Se pare ca cel care a anuntat autoritatile de existenta paianjenilor ucigasi a fost chiar proprietarul. Din relatarile expertilor, acesta ar fi dat bir cu fugitii depasit de situatie. Proprietarul care si-a abandonat disperat casa a marturisit ca si-a comandat de pe internet insectele ucigase.

El a declarat ca si-a achizitionat 100 de paianjeni din specii diferite, unele extrem de veninoase. Autoritatile trebuie sa actioneze rapid deoarece insectele au impanzit casa de oua. Vecinii sunt terifiati de faptul ca insectele ar putea sa isi faca cuiburi si in gradina, in copaci, extinzandu-si astfel colonia.

Mai multe articole despre:
casă Irlanda Scorpioni păianjeni tarantula