MENIU

Au găsit un iaht plutind în derivă. Când au intrat în cabină au avut şocul vieţii lor

O descoperire macabră a fost făcută recent, de doi pescari, în apropierea coastei Filipinelor, în apele Oceanului Pacific.

Cei doi pescari au văzut un iaht care plutea în derivă şi au decis să se apropie pentru a vedea dacă nu cumva cineva are nevoie de ajutor. Când au intrat însă în cabina ambarcaţiunii, au avut un şoc: la o masă, lângă radio-transmiţător se afla cadavrul unui bărbat, intrat deja în putrefacţie.

Speriaţi, oamenii au alertat imediat autorităţile. Primele date ale anchetatorilor arată că persoana decedată ar fi exploratorul german Manfred Fritz Bajorat, pe care nimeni nu-l mai văzuse din anul 2009, scrie The Mirror.

Înăutrul cabinei au mai fost găsite câteva albume foto, haine ale acestuia, conserve cu mâncare, dar şi acte şi documente care au contribuit la identificarea bărbatului.

Deocamdată nu au fost elucidate cauzele morţii lui Bajorat. Trupul neînsufleţit va fi supus unei autopsii, dar criminaliştii sunt de părere că e puţin probabil ca acesta să fi fost ucis.

"Poziţia în care a fost găsit indică faptul că decesul a fost neaşteptat, survenind poate în urma unui atac de cord", a explicat dr. Mark Benecke.