MENIU

Au auzit zgomote puternice din podul casei. Când au văzut cine le provoca, au înmărmurit

O familie de australieni din Queensland a descoperit cu uimire că în podul casei lor se aflau doi pitoni uriaşi. O echipă de intervenţie a sosit imediat la faţa locului şi a recuperat reptilele a căror lungime depăşea patru metri.

O familie din Queensland a avut parte recent de o surpriză terifiantă. Zilele trecute, din podul casei au început să se audă mai multe zgomote puternice.

Temându-se că vântul ar fi putut afecta construcţia, unul dintre membrii a urcat să vadă ce se întâmplă. A descoperit însă, cu stupoare, că de vină pentru sunetele respective erau, de fapt, doi pitoni uriaşi care se băteau, scrie Daily Mail.

Bărbatul a cerut imediat ajutorul Cairns Snake Removals, o companie care intervine în situaţii de acest gen.

Echipa de intervenţie a prins reptilele, care măsurau peste patru metri, explicând că agresivitatea acestora este un lucru normal în perioada de împerechere.

„În sezonul de împerechere, care este acum, masculii pot deveni foarte violenţi între ei pentru a-şi câştiga drepturile”, a spus David Walton, directorul Cairns Snake Removals. „Uneori ajung să se muşte foarte tare, se încolăcesc strâns unul pe celălalt şi se loves. Vă imaginaţi ce zgomote se auzeau din pod cu o asemenea luptă desfăşurându-se acolo”, a adăugat el.

Chiar dacă pitonii nu sunt veninoşi, aceştia au dinţi foarte ascuţiţi şi puternici. De asemenea, pitonul este cel mai lung şarpe care trăieşte în Australia, putând ajunge chiar şi la opt metri.

Mai multe articole despre:
Australia pod Şerpi Queensland pitoni