MENIU

Așa tată, așa fiu! Prințul William, suspectat că-și înșală soția cu cea mai bună fostă prietenă a ei

Scandalul monden din Marea Britanic, pornit de la suspiciunea că Prințul William și-ar înșela soția, Kate Middleton, cu cea mai bună fostă prietenă a acestei, capătă amploare de la o zi la alta. Tabloidele au prezentat noi detalii legate de presupusa amantă și, evident, au făcut legătură cu faptul că tatăl său, actualul rege Charles al III-lea, a înșelat-o ani la rând pe prințesa Diana cu actuala Regină consoartă, Camilla.

Presa engleză susține că moștenitorul tronului britanic ar fi petrecut Ziua Îndrăgostiților cu presupusa amantă, Rose Hanbury este marchiză de Cholmondeley.  Cei 2 ar fi luat o cină romantică, la un restaurant italian din Londra, iar un chelner susține că William i-ar fi dăruit iubitei un colier de perle, relatează Marca.

 

Rose a fost în trecut o apropiată a lui Kate Middleton, iar apropierea ei de William s-ar fi petrecut chiar pe această filieră, în 2019.

 

 

Chiar la vremea respectivă, tabloidele au scris că prințul i-ar fi fost infidel soției sale în timpul celei de-a treia sarcini, după care Kate a cerut i-ar fi cerut soțului să o elimine din cercul de prieteni pe Rose Hanbury. În vârstă de 38 de ani, presupusa amantă are și ea 3 copii și s-ar fi separat de soț, fără a oficializa acest lucru.

 

Mai multe articole despre:
willim kate amanta printul willia rose charles diana