MENIU

Aşa scapi definitiv de unghiile îngălbenite

Aşa scapi definitiv de unghiile îngălbenite

Din cauza folosirii excesive a ojei, unghiile tale se pot colora, căpătând treptat o nuanţă gălbuie, inestetică. Descoperă patru remedii împotriva unghiilor îngălbenite.

Decolorare cu zeamă de lămâie

Lămâia are un efect natural de albire, decolorând pigmenții care au pătruns în interiorul unghiilor și care le dau o nuanță galbenă. Stoarce o lămâie și pune zeama obținută într-un bol. Spală-te pe mâini cu apă caldă timp de câteva minute, șterge-te cu un prosop, apoi înmoaie-ți unghiile în bolul cu zeama de lămâie. Stai cu unghiile în sucul de lămâie timp de cel puțin cinci minute, pentru ca pigmenții galbeni din ughii să fie decolorați. Folosește o perie specială pentru unghii sau o periuță de dinți înmuiată în zeama de lămâie pentru a freca fiecare unghie în parte. Vei îndepărta astfel de rezidurile care îți colorează neplăcut unghiile.

Decolorare cu apă oxigenată

O altă variantă pentru decolorarea unghiilor îngălbenite este apa oxigenată, cunoscută și ca peroxid de hidrogen. Toarnă într-un bol suficientă apă oxigenată astfel încât să-ți poți înmuia unghiile. Stai cu unghiile în apa oxigenată timp de cel puțin cinci minute, apoi freacă-le, pe rând, cu o perie timp de câteva minute.

Citeste continuarea pe eva.ro.

Mai multe articole despre:
unghii galbene unghii îngălbenite